Telefon iadesi / bedel ödemesi hakkında yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kulic

Üye
    Konu Sahibi
Telefon iadesi / bedel ödemesi hakkında yardım..
arkadaşlar öncelikle yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. sorunum şu 17 ay önce teknosadan aldığım cep telefonum son 1 yıl içerisinde 4 kez bozuldu bunların 1 dışında diğer üçü aynı sorunlardı telefonum açılmıyor bembeyaz bir ekran çıkıyor acılsada kendıliğinden 1 2 sn sonra kapanıyordu. kvk formları elimde şuan yalnız söyle bir sorun var bu üç formdada farklı işlemler uygulanmış yalnız şikayetler aynı. ben sizlere formda yazanların aynısını yazarak sizden fikirlerinizi sunmanızı istiyorum.

21/08/2010

müşteri şikayeti: boş ekran,görüntü yok. ekran beyaz görüntü yok

yapılan işlem:yazılım yüklendi cihaz teslim hale gelmiştir.

20/04/2011

müşteri şikayeti:boş ekran,görüntü yok.beyaz ekran oluyor kendiliğinden kapanıp açılıyor

yapılan işlem:arızalı olan mekanik parça değiştirilerek onarım tamamlanmıştır.

18/07/2011

müşteri şikayeti:cihaz kendi kendine açılıp kapanıyor kitleniyor beyaz ekran çıkıyor.
yapılan işlem:cihaz son testlerden başarıyla geçmiş güncel yazılım yüklenmiştir..

bunlar benim aynı şikayetlerden servise gönderdiklerim ama gördüğünüz gibi servis farklı işlemler uygulamış.şimdi bu konuda tüketici haklarına başvurduğumda benim şikayetlerim mi dikkate alınacak yoksa servisin uygulamaları mı?

WarMaster666

WarMaster666

Üye
arkadaşlar öncelikle yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. sorunum şu 17 ay önce teknosadan aldığım cep telefonum son 1 yıl içerisinde 4 kez bozuldu bunların 1 dışında diğer üçü aynı sorunlardı telefonum açılmıyor bembeyaz bir ekran çıkıyor acılsada kendıliğinden 1 2 sn sonra kapanıyordu. kvk formları elimde şuan yalnız söyle bir sorun var bu üç formdada farklı işlemler uygulanmış yalnız şikayetler aynı. ben sizlere formda yazanların aynısını yazarak sizden fikirlerinizi sunmanızı istiyorum.

21/08/2010

müşteri şikayeti: boş ekran,görüntü yok. ekran beyaz görüntü yok

yapılan işlem:yazılım yüklendi cihaz teslim hale gelmiştir.

20/04/2011

müşteri şikayeti:boş ekran,görüntü yok.beyaz ekran oluyor kendiliğinden kapanıp açılıyor

yapılan işlem:arızalı olan mekanik parça değiştirilerek onarım tamamlanmıştır.

18/07/2011

müşteri şikayeti:cihaz kendi kendine açılıp kapanıyor kitleniyor beyaz ekran çıkıyor.
yapılan işlem:cihaz son testlerden başarıyla geçmiş güncel yazılım yüklenmiştir..

bunlar benim aynı şikayetlerden servise gönderdiklerim ama gördüğünüz gibi servis farklı işlemler uygulamış.şimdi bu konuda tüketici haklarına başvurduğumda benim şikayetlerim mi dikkate alınacak yoksa servisin uygulamaları mı?

aynısı benim k750i'de başıma geldi. tüketici haklarına bir bak sanırım 1yıl içerisinde 6 kez falan servise giderse ve sorun hala çözülememişse senin telefonunun yenisini vermek zorundalar yada para iadesi yapmak zorundalar ama para iadesi yaparlarsa senin kullandığın 17 aylık zaman dilimini fiyattan düşüyorlar. ben 1yıl içerisinde 7-8 kere servise göndermiştim en son tüketici haklarını okudum ve telefonun değişimini istedim eğer değiştirmezseniz tüketici haklarına başvuracağım dedim 1 ay içerisinde yeni cihaz geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt