kulic
Üye
Telefon iadesi / bedel ödemesi hakkında yardım..
arkadaşlar öncelikle yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. sorunum şu 17 ay önce teknosadan aldığım cep telefonum son 1 yıl içerisinde 4 kez bozuldu bunların 1 dışında diğer üçü aynı sorunlardı telefonum açılmıyor bembeyaz bir ekran çıkıyor acılsada kendıliğinden 1 2 sn sonra kapanıyordu. kvk formları elimde şuan yalnız söyle bir sorun var bu üç formdada farklı işlemler uygulanmış yalnız şikayetler aynı. ben sizlere formda yazanların aynısını yazarak sizden fikirlerinizi sunmanızı istiyorum.
21/08/2010
müşteri şikayeti: boş ekran,görüntü yok. ekran beyaz görüntü yok
yapılan işlem:yazılım yüklendi cihaz teslim hale gelmiştir.
20/04/2011
müşteri şikayeti:boş ekran,görüntü yok.beyaz ekran oluyor kendiliğinden kapanıp açılıyor
yapılan işlem:arızalı olan mekanik parça değiştirilerek onarım tamamlanmıştır.
18/07/2011
müşteri şikayeti:cihaz kendi kendine açılıp kapanıyor kitleniyor beyaz ekran çıkıyor.
yapılan işlem:cihaz son testlerden başarıyla geçmiş güncel yazılım yüklenmiştir..
bunlar benim aynı şikayetlerden servise gönderdiklerim ama gördüğünüz gibi servis farklı işlemler uygulamış.şimdi bu konuda tüketici haklarına başvurduğumda benim şikayetlerim mi dikkate alınacak yoksa servisin uygulamaları mı?
21/08/2010
müşteri şikayeti: boş ekran,görüntü yok. ekran beyaz görüntü yok
yapılan işlem:yazılım yüklendi cihaz teslim hale gelmiştir.
20/04/2011
müşteri şikayeti:boş ekran,görüntü yok.beyaz ekran oluyor kendiliğinden kapanıp açılıyor
yapılan işlem:arızalı olan mekanik parça değiştirilerek onarım tamamlanmıştır.
18/07/2011
müşteri şikayeti:cihaz kendi kendine açılıp kapanıyor kitleniyor beyaz ekran çıkıyor.
yapılan işlem:cihaz son testlerden başarıyla geçmiş güncel yazılım yüklenmiştir..
bunlar benim aynı şikayetlerden servise gönderdiklerim ama gördüğünüz gibi servis farklı işlemler uygulamış.şimdi bu konuda tüketici haklarına başvurduğumda benim şikayetlerim mi dikkate alınacak yoksa servisin uygulamaları mı?