Telefon Hızlandırma Yöntemleri(Multitasking-Hızlı Açılış-I/O Hızlandırma) [GÜNCELLENDİ]

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
Bide sana bisey soracam. Şimdi biz ne kadar swap yapsak ne yaparsak yapalım illaki telefonun orjinal launcherı üzerine başka launcher kullanınca ramden yiyor veya telefonda azcık da olsa kasma yapıyor.

Biz bu launcheri romun orjinaline sanki o romun kendi launcheriymiş gibi nasıl görebiliriz??

cukuleaks

Üye
Cevap versene la :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bide sana bisey soracam. Şimdi biz ne kadar swap yapsak ne yaparsak yapalım illaki telefonun orjinal launcherı üzerine başka launcher kullanınca ramden yiyor veya telefonda azcık da olsa kasma yapıyor.

Biz bu launcheri romun orjinaline sanki o romun kendi launcheriymiş gibi nasıl görebiliriz??

Lan :D

Launcherı varsayılan olarak atadığında zaten öteki launcher kapanıyor :D
bende kasma yok

cukuleaks

Üye
Şuan bana hangi arayüzü önerirsin ali??

cukuleaks

Üye
neyce konuşuluyor burda :angry:

- - - Eklendi - - -

beğendim reyiz şukunu da verdim :yuru gece kaçta çekildi bu video |-)

1-2 gibi :D şimdi yeni video çektim o geliyor. Mükemmel icat. V.Ç.V.Ç + F.M.V.Ç takipte kalın :D

MertcaN9

MertcaN9

Üye

Android dilinde konuşuluyor :p

eski mesajları komple okudum yazılan şeylerin sadece cihaz dışında ki kısımlarını anladım şu an senin ne telefonu kullandığını bile anlayamıyorum o derece karmaşık bir dünyası var buranın :bilmm

rom du kernel di cart du curttu :islik ama akışı süper konun :D takipte kalacam yeni videolar için :D 'uykulu gözler hep bu videoları bekler' :ehe

- - - Eklendi - - -

bir şeyi merak ettim videoda 'ulan çok uykum var lan...'la olum astraltransa geçtim'' :kop: bu kırmızı ile işaretlediğim sözcük nedir az önce sözlüğe baktım da sonuç alamadım :hmmm

ayrıca tek rakibimiz kaplumbağ da iyi espiriydi :D

cukuleaks

Üye
eski mesajları komple okudum yazılan şeylerin sadece cihaz dışında ki kısımlarını anladım şu an senin ne telefonu kullandığını bile anlayamıyorum o derece karmaşık bir dünyası var buranın :bilmm

rom du kernel di cart du curttu :islik ama akışı süper konun :D takipte kalacam yeni videolar için :D 'uykulu gözler hep bu videoları bekler' :ehe

- - - Eklendi - - -

bir şeyi merak ettim videoda 'ulan çok uykum var lan...'la olum astraltransa geçtim'' :kop: bu kırmızı ile işaretlediğim sözcük nedir az önce sözlüğe baktım da sonuç alamadım :hmmm

ayrıca tek rakibimiz kaplumbağ da iyi espiriydi :D

Astral seyahat olarak google de aratirsaniz anlarsınız :D
Tek rakibimiz :sirit:
Videoya son 15 dk...

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
[/FONT]

Bunlar daha birşey değil aslında :) olabildiğince herkesin anlayacağı şekilde konuşmaya çalışıyorum :)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Bunlar daha birşey değil aslında :) olabildiğince herkesin anlayacağı şekilde konuşmaya çalışıyorum :)

sen ne kullanıon öyle değişik bir cihaz :D :D

- - - Eklendi - - -

hackless gördüm videonu şimdi yüklemişsin 6 dakika önce video çekmeden video çekmeyi öğreteceksin :D :D :D :D ha :D başlıyorum izlemeye :D ama sesin aynı 'bakk yeeğeen' der gibi çıkıyor helal olsun harika bir ton :ehe

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

Üst Alt