Telefon Hızlandırma Yöntemleri(Multitasking-Hızlı Açılış-I/O Hızlandırma) [GÜNCELLENDİ]

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Multitask hakkında sorusu olanlar bu konudan yararlanabilirler

(UP)

nimeemin

Üye
videoya girince hatalı url diyo

selonuri

Üye
you are welcome ne demek biliyorum

- - - Eklendi - - -

bu arada kardesim biz cahiliz lmk ne nerden ayarliycaz onu bi anlatsan

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
you are welcome ne demek biliyorum

- - - Eklendi - - -

bu arada kardesim biz cahiliz lmk ne nerden ayarliycaz onu bi anlatsan
Bilmeyenler vardır
Kardeş o kadar anlattım yetmedi HacKLess'da videolu anlatım yaptı halen yapamadınızmı ?

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Konu hort olacak biraz ama

Akşama süper hızlı bir int.d script'i atacağım

Send With My Legend Galaxy S

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bekliyorum

Forum Runner işkencesine maruz kalarak gönderildi.

Özellikle senin çok işine yarayacak oyunlarda inanılmaz bir hızlanma sağlıyor.sanki telefon 2 ghz de çalışıyormuş gibi oluyor

NAWY sana bişi dicem. Bak bu super manager hakkında bişeyler soracam. Müsait bi vaktin varmı ?

- - - Eklendi - - -

hacı ben o lmk değeriyle oynadıktan sonra en üstede çeksem en altada çeksem açık uygulamaları kapatıyor neden yaw ?

Bide o ses modifiyesini yaptım , kulaklıktan beats audio kalitesinden çıkıyo ses

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Onları geç,bu lmk den daha kuvvetli bir yöntem.i/o hızını S3 ten bile daha hızlı yapıyor.NFS most wanted da sürekli 50 + fps ile oynadım bu mod ile

CanKartaL

Emekli Yönetici

PA da multitasking falan olmadı :S sadece tek tuşla tüm recent i temizliyor ya ordaki animasyonu hoşuma gidiyor

CanKartaL

Emekli Yönetici
Beats Audio modunu cm9 da denemiştim çalışmamıştı. bunda da deneyeyim bakalım.

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
PA da multitasking falan olmadı :S sadece tek tuşla tüm recent i temizliyor ya ordaki animasyonu hoşuma gidiyor

Tek recenti temizlemiyor,home tusuna basarak cıktıgın tüm uygulamaları kapatıyor

CanKartaL

Emekli Yönetici

Özellikle senin çok işine yarayacak oyunlarda inanılmaz bir hızlanma sağlıyor.sanki telefon 2 ghz de çalışıyormuş gibi oluyor

Peki bu modu 2 kere kursam çift çekirdek gibi çalışır mı

Şaka bir yana sabırsızlıkla bekliyorum Devil kernel ı tekrar yükleyecektim, yükleyeyim mi yoksa yüklemeyeyim mi? Bu vereceğin modla bir alakası/çakışması falan var mı?