Telefon Hızlandırma Yöntemleri(Multitasking-Hızlı Açılış-I/O Hızlandırma) [GÜNCELLENDİ]

Video çekmiyorum ama size göstermek için video çekme alanını video ya çekiyorum. Yani çekmediğim halde video çekiyorum...

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
I/O Mod yeni versiyon geldi.bununla beraber Gta 3 ve Max Payne' de ki lagların çok düşürüldüğü söyleniyor.

Kurulumu aynı.tek farkı dosyanın sonundan .zip uzantısını silin.dosya uzantısız olmalı.ardından int.d klasörüne atın.eski i/o modunu silin.

Vlag tunneri siliyoruz yani ?

Zipin icinden cikardigimiz seyi atmayacazmi??

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Zipin icinden cikardigimiz seyi atmayacazmi??

Zip yok. Zip uzantısını uzantısız upload etmeye izin vermediği için ekledim.yani tek yapacağın uzantısını silip int.d klasörüne atmak

Gta 3 te kasma devam ediyor...

14 mp sony ericssonla videoya çekip atacam gorecen ozaman

Dogrumu atmisim yanlismi bak istersen

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bende çekeyimde sen benim telin hızını gör
Adamda yeni nesil iNand var halen kasıyor

Ali eklentideki dosyayı birazdan deneyeceğim, ama söyleyeyim dedim init.d scriptleri gerekli izinler olmadan çalışmaz diye biliyorum ben..
750 olarak ayarlamak lazım yani
rwx
r-x
--- olacak şekilde..

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Ali eklentideki dosyayı birazdan deneyeceğim, ama söyleyeyim dedim init.d scriptleri gerekli izinler olmadan çalışmaz diye biliyorum ben..
750 olarak ayarlamak lazım yani
rwx
r-x
--- olacak şekilde..

Int.d scriptleri daha telefon başlamadan hatta android başlatılmadan önce uygulanıyor.o izin ve busybox işlemleri android açıkken smanager gibi programlar için geçerli.

LMK çok basitmiş önceden değeri 0 yapınca uygulamalara giriyordum ana ekrana dönme tuşu ile çıkıyordum. Sonra ayarlar>uygulamalar>çalışan uygulamalar kısmından bakınca uygulamaları göremiyordum sonra önbelleğe alınan uygulamaları gör dedim meğersem orada gözüküyormuş.

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
off off

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
ne biliyim önbellekte gösterdiğini ama sevindim azıcık multitask yapıp telefonu sıkıştıracam şimdi

Daha kolay yolu var dolphin hd de olabildiğince fazla sekme aç rami sonuna kadar boşaltır