Telefon Hızlandırma Yöntemleri(Multitasking-Hızlı Açılış-I/O Hızlandırma) [GÜNCELLENDİ]

Sponsorlu Bağlantılar

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
olum forum runnerda iyila o kadar kötülemeyin :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

Hahahhayt :D

Bu mesaj Tapatalk'a ithafen gönderildi :zzz:

- - - Eklendi - - -

scripti suan deniyecem galiba. tamam da ise yaradığını nerden öğrenecem?
Deadtrigger ve nfs most wanted son hız çalışıyorsa işe yarıyordur :)

ayrıca gta 3 deki laglarda gidiyor

cukuleaks

Üye
Deadtrigger vs nfs most wanted son hız çalışıyorsa işe yarıyordur :)

ayrıca gta 3 deki laglarda gidiyor

Oha ciddimisin? dead trigger ana sayfada ayarlar var ordan en higha çektiğinde kasmiyorsa Oha derim :oha:
bu arada dediğin klasörüne içindeki şeyler silinmiyor. oi file manager kullanıyorum. Sen hangisiyle sildin söyle bakam.. :eller:

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

Oha ciddimisin? dead trigger ana sayfada ayarlar var ordan en higha çektiğinde kasmiyorsa Oha derim :oha:
bu arada dediğin klasörüne içindeki şeyler silinmiyor. oi file manager kullanıyorum. Sen hangisiyle sildin söyle bakam.. :eller:

ES File Manager kullan :zzz:

cukuleaks

Üye
SGS'in Efsane olduğunu şimdi anlayacaksın:ehe hele S3'te kasan NFS'nin S1'de kasmadığını görünce:ehe

hacı verdiğin rardan 1 tane dosya çıktı. Sen bize 5 dosya sildiriyon???

cukuleaks

Üye
şimdi deniyorum. 15dk ya kadar bu konuya cevap veremezsem bilin ki telefon hakkı rahmetine kavuşmuştur...

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
hacı verdiğin rardan 1 tane dosya çıktı. Sen bize 5 dosya sildiriyon???

O klasörün içinde swap ile ilgili olan hariç hepsini sil.çakışma yapma ihtimali yüksek.

Send With My Legend Galaxy S

cukuleaks

Üye
O klasörün içinde swap ile ilgili olan hariç hepsini sil.çakışma yapma ihtimali yüksek.

swapla ilgili olup olmadığını nerden anlayacam? anladigim kadariyla yok. Bu arada es file manager en sade hali sd card görüyor. System e kadar önceye gidemiyor.
olum bitane file manager vardı mount remount felan yapıyorduk neydi ismi aklıma gelmiyor yaw :s

cukuleaks

Üye
olm uyuycam biraz hızlı ol...

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
swapla ilgili olup olmadığını nerden anlayacam? anladigim kadariyla yok. Bu arada es file manager en sade hali sd card görüyor. System e kadar önceye gidemiyor.
olum bitane file manager vardı mount remount felan yapıyorduk neydi ismi aklıma gelmiyor yaw :s

Ayarlarından root-roota kadar seçeneğini işaretle ve onun altındaki root gezginini de isaretleyerek superuser izni ver programı kapatıp aç root bölümüne kadar geri dönebiliyor olman lazım

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
50swap yada ona benzer bir isimli dosya varsa silme.

cukuleaks

Üye

şuanda init. d de bunlar var. dead trigger loadingten sonra telefon kapanıyor.

cukuleaks

Üye
şuanda bunlar yüklü ve dead trigger loadingten sonra telefon kapanıyor..

cukuleaks

Üye
gameloftun zombies i açıldı diğerleride açılıyor sanırım. ama dead trigger den atıyor :allalla:

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
şuanda init. d de bunlar var. dead trigger loadingten sonra telefon kapanıyor.

Bende bir sorun yok.o klasördeki attığın i/o mod hariç hepsini sil

cukuleaks

Üye
Bende bir sorun yok.o klasördeki attığın i/o mod hariç hepsini sil

bütün hepsini silip sadece vlab tunneri attım telefonu kapattım. Okul çıkışında açtım sonra dead trigger açtım açıldı bu sefer. ve önceden 2-3 saniyede bir lag girerken bu sefer Kesintisiz 5 dk 0 lagda oynadım. Sonra grafiği yükseltir deneyeyim dedim high a aldım play dedim loadingten sonra telefon kapandı. medium dedim yine aynısı oldu low dedim yine aynısı oldu. Diğer oyunlarda sorun yok açılıyor. ama dead trigger açılmıyor. açıldığında kasma gitmişti ama. :hmmm

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

bütün hepsini silip sadece vlab tunneri attım telefonu kapattım. Okul çıkışında açtım sonra dead trigger açtım açıldı bu sefer. ve önceden 2-3 saniyede bir lag girerken bu sefer Kesintisiz 5 dk 0 lagda oynadım. Sonra grafiği yükseltir deneyeyim dedim high a aldım play dedim loadingten sonra telefon kapandı. medium dedim yine aynısı oldu low dedim yine aynısı oldu. Diğer oyunlarda sorun yok açılıyor. ama dead trigger açılmıyor. açıldığında kasma gitmişti ama. :hmmm

Paranoid android kaynaklı olabilir.kernelin ne?

Üst Alt