Telefon hafızası yetersizliğinden oyun kuramıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

czxserser1xcz

czxserser1xcz

Üye
    Konu Sahibi
Telefon hafızası yetersizliğinden oyun kuramıyorum
Arkadaşlar htc desire sv kullanıyorum telefonun toplam kullanılabilir alanı 1.1 gb ama bunun sistem araçları 700mb ını kapladığından realracing 3 veya dungeon hunter gibi oyunları kuramıyorum direkt hafıza kartına oyun kurma gibi bi seçeneğim varmı varsa nasıl kurabilirim bi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

fingerback5

fingerback5

Üye
root atarak bir sekilde hafiza kartini telefon bellegi gibi kullanabiliyodun.tabi galaxy ace 2de oyleydi. htcdede olur mu bilmem

dgrszz

dgrszz

Üye
dostum ındırıyorsan zaten hafıza kartına ındırır yok sen kuruyorsan kaRTINI BILGISAYARA TAK BI OBB DATA VARMI ANDROİD KLOSERDE

aydknakn

Üye
root lazım

crazypaker

crazypaker

Üye
Bende htc explorer var hiç öyle bi sıkıntım olmada data ve obb dosyaları es file explorer ile sdcard/android/data veya obb atıp rahatca oynuyorum root etmeden programlarıda pcye oneclick programı ile teli bağlayıp hallettim şimdi tüm uygulamalarda facebook,twitter,whatsapp gibi hafıza kartına taşınıyor benim telefonun kendi hafızası 150 mb ama rahatlıkla modern combay 4,pes 2012,batman,nfs mw,real racing 2 başka oyunlarda var bunların yanı sıra 10 fazla program kurulu rootluda değil cihaz 150 mb hafızayla yapıldı bunlar hatta 150 mb 60 mb da sistem kullanıyor ;)

• Beğen
Tepkiler: soyupakhasan
besim.farhan

besim.farhan

Üye
cevabım kısa olabilir ama kesin çözüm verir root la ve 16 lik hafizav kartı al

czxserser1xcz

czxserser1xcz

Üye
    Konu Sahibi
Android klasöründe sadece data klasörü var ben normalde oyun kuruyorum ama bu realracing 3 veya dungeon hunter 4 gibi 800 900 md download yapması gereken oyunlar kurulmuyor işte setup'ı datanın içine atıp tekrar deneyeceğim teşekkürler yardımlarınız için

soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
Bilgisayara bağladım ama oneclick programını calıstıramadım yardım edersen sevinirim

Üst Alt