telefon hackli ve hiçbir sorunu olmamasına rağmen effect yükleyemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
telefon hackli ve hiçbir sorunu olmamasına rağmen effect yükleyemiyorum
arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam pardon ama yardıma ihtiyacım var. Arkadaşlar sorunum telefon hackli ve hiçbir sorunu olmamasına rağmen effect yükleyemiyorum yerleşik bileşen hatası alıyorum telefonum nokia 603 ve fp2 olması gerek. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ayrıntılı bir şekilde yazarsanız çok sevinirim

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
*#0000# yaz tuş menüsünden fp2 mi fp1 mi ne yazıyor

Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
pack 2 yazıyor

Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
verdiğin link te -Effects Active Pack Refresh.sis diye bişi var onu kurarken yerleşik bileşen hatası alıyorum

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
installer.exe degistirmen gerek.
Islem yapmiyor.
Ayni sorun bir arkadasta daha vardi benim paylastim konulardan almisti halletmisti

Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
installer.exe nasıl yapıcaz kardeş açıklarmısın bi bilgim yokta

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Siz yapmiycaksiniz sys/bin icine installer.exe dosyasi atmadinizmi onun aynisindan sizin cihaza uygun olanini bulucaksiniz.

Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
sende varmı kardeş theme effect yapmak için ben yükleme yapınca yerleşik bileşen hatası alıyorum

- - - Eklendi - - -

sende varmı kardeş theme effect yapmak için ben yükleme yapınca yerleşik bileşen hatası alıyorum

- - - Eklendi - - -

hizan

hizan

Üye
arkadaşım 603 için fp2 effect bulman lazım aksi taktirde yapamazsın.

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
kardeş sen değil hepimiz kullanıyoruz installer.exe yi c s bin içine kendi telefonuna olanı hack sayfası konusunda bulabilirsin içine at yani yeniden hackleyip tema efektini bulabilirsin uygulaya bilirsin

Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
tm kardeş atıcamda benim telefona uygun bulabilirmisin pc yok bende nokia belle pack2

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
buyur benim kullandığım

asigsasi

asigsasi

Üye
fp2 için efekt programı yapım aşamasında biraz daha bekle maximod isimli uygulama fp2 için çıkacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt