denedim olmadıtekrar aynı şekilde recovery menüden formatlamayı dene
hayır ben telefonu fabrika ayarlarına donduruyordum yine samsung yazısı çıktı ben bekledim 2dk felan sonra bataryayı çıkarıp taktım ve yeniden başlattım karsuma dil seçme yyeri geldi türkçe yaıp geçtim wifi yeri geldi orayıda geçtım saat secme yeri geldi orayıda geçtım sonra ekran sim siyah oldu ustte batarya wifi sinyal saat var telefonda geri tusuna basınca dil seçme yeri geliyor bende format atmayı dusundum ve sonu bubi sorun yüzünde mi formatladın telefonunu yoksa formattan sonra mı böyle oldu
anlat ben anlarım fakat fazla detayı bilmem ama sen yinede anlatHiç uğraşma sammobile dan stock rom at telefona,kullanmayı bilmiyosan detaylı anlatırım.
peki nasıl atcamSoft brick olmuş @Siycey haklı önce stock rom sonra root sonrada rom yükleyebilirsiniz
Açılırken biraz bekleyin 5 dk den sonra takıldı diyebilirsiniz bazen uzun sürebiliyorŞimdi bu olay başıma s3 mini de geldi önce telefonu recoveryden wipelayın açmadan direk odin moda girin ve odinden en son romu yükleyin açılmaz ise tekrar recoveryden wipelayin tüm çakışmalardan kurtulmuş şekilde açılacak
Önce telefonunu şarja tak bir saat kadar bekle. Sonra Recoveryden wipe data factory reset yap. Yeniden başlat. Dil seçme kısımlarını yap. Telefon siyah ekranda kalırsa bir müddet beklemen gerekiyor hiç elleme kendine göre yapsın. Eğer yine olmazsa odin üzerinden orijinal rom yükleyebilirsin.telefon daha kotu oldu telefon aksamdan biraktım sabah kalktım telefon kapalı güç tusundan açıyom samsung galasy sduos yazıyo sonra tekrar kapanıyo