Telefon Değişimi

Konu Sahibi
Telefon Değişimi
Yaklaşık Bir aydır telefonum servisteydi. İkinci kez değişim yaptırdım. Üç haftalık önce değişim onaylandı fakat cihaz bugün elime geçicek. geç gelmesinin sebebi direk yurt dışından üretim geliyor olması. sizce gdr2 yüklü olarak gelir mi . Yeni cihazlarda bazen olabilyorda?

Benim cihaz da değişti ama 1 haftada değişti nasıl senın kını yurt dısından getırıyorlar bence sennı baya sallamıslar

ÖEY

Üye
Nasıl oldu da değiştirdin yahu anlamadım şimdi Benim cihazda bir tomar sorun var adamlar mekanik parça değiştirdik temizledik diye geri gönderiyorlar istanbuldan 10 günde Seninkinin sorunu bayağı bir büyük olsa gerek

GDR2 dağıtımı Nokia için henüz başlamadı hiçbir yerde.
O yüzden üzerinde yüklü olarak gelmesi çok düşük bir ihtimal.

haha senin telefonun kapağını takmayı unutup göndermesin bu adamlar : ) anladığım kadarıyla telefonun baya cefa çekti son 2 haftada : ))

- - - Eklendi - - -

unutma htc ailesi olarak hep yanındayız aramıza bekleriz herzaman

htc mi kaç kaç kaç

ÖEY

Üye
Eski telefonum HTC'ydi zaten arkadaşlar Çok sinir ve uyuz ettiler beni kendilerine, o yüzden büyük konuşmayayım ama bir daha kolay kolay HTC marka telefon almam

alical33

Üye
sen nasıl değiştirtiyon bu teli kardeş ya bu iki oldu biz 1. yi deiştirtemedik sırrını bi açıkla bize

Tepkiler: DenizhaNq
    Konu Sahibi
benim bu cihazı ikinci değişimim hakkını savunmayı bilince başarıyorsun yani bu 3. 920 ve güncelleme yüklü gelmedi
sorunumda batarya sallanıyordu... işlerini düzgün yapmadıkları için değişim yaptırdım

rengini farklı isteseydin bari yeni telefon gibi hissetirirdi

Konu Sahibi
Değişimi zaten zor yapıyorlar rengi değişin desem yandık

Rengdeğşimi olmuyo ben talep ettım neyse onu verıyorlar

Konu Sahibi
telefon değiğşti ıme falan değişmiş ama mac adresi aynı neden

- - - Eklendi - - -

telefon değiğşti ıme falan değişmiş ama mac adresi aynı neden

- - - Eklendi - - -

yanlış görmüşüm sorun yok değişmiş. konu kapatılabilir