Telefon Çiziği

Sponsorlu Bağlantılar

okandnmz

okandnmz

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Çiziği
Öncelikle Herkese Merhaba Arkadaşlar.

Ben Nokia C3 Aldım ve alalı nerdeyse 1 ay oldu. Ama telefon koşarken kılıfından kaydı ve asfalt zeminde nerdeyse 5 mt kadr sürüklendi en dolayısıyla bayaı bi çizik oluştu şimdi o çizikleri görünce moralim bozuluyor ve babam görücek diye çok tırsıyorum.Bana ne önerirsiniz? Jel fln bişiler duydum. Ne kadarsa vermeye hazırım veya onları nerde bulabilirm??? yardımcı olursanız çok sevinrm

furkan5800

furkan5800

Üye
kardeş bu jelle falan olmaz git bi nokia shopa kabını deiştirt jel fln hikaye

okandnmz

okandnmz

Üye
    Konu Sahibi
saol ama şu video bayaı inandırıcı geldi

jeshogh

jeshogh

Üye
JEL üstündeyken oluor galiba bir süre sonra jel etkisini kaybedebilir bu ihtimalide düsünmelisin git en iyisi bir nokia shopa değistir 30-40 tl ye

Revengeful

Emekli Yönetici
Değiştirmek en iyisi

grafikart

Üye
maalesef aynı şey benim başımada geldi. 5 gün önce 701 aldım kullanmaya kıyamıyodum cebime koyarken kılıftan kaydı ve 5-6 metre sürüklendi allahtan ekranda film vardı ekrana bişey olmadı ama tuşlar çizildi gördükce sinirlerim bozuluyo :agla
bi sitede çizik giderici diye bisey buldum ama güvenemiyorum daha çok zarar verirmi kullanan varsa lütfen bildirsin :(

atakan25

atakan25

Üye
bence jel işe yarasa bile uzun süre götürmez

cyber

cyber

Üye
displex miydi neydi o

aleranol

aleranol

Üye
jellerin işe yarayacağını zannetmem aksine bence zarar bile verebilirler. Bence de değiştir.

sadecebiri

Üye
Öncelikle Herkese Merhaba Arkadaşlar.

Ben Nokia C3 Aldım ve alalı nerdeyse 1 ay oldu. Ama telefon koşarken kılıfından kaydı ve asfalt zeminde nerdeyse 5 mt kadr sürüklendi en dolayısıyla bayaı bi çizik oluştu şimdi o çizikleri görünce moralim bozuluyor ve babam görücek diye çok tırsıyorum.Bana ne önerirsiniz? Jel fln bişiler duydum. Ne kadarsa vermeye hazırım veya onları nerde bulabilirm??? yardımcı olursanız çok sevinrm

Bir kaportacıya git, pasta cila al... ekrana sür. cizikler kaybolur...