Haber Telefon cekmiyo ama aramalar bana gelmiyo yardım

Sponsorlu Bağlantılar

44yunu44

44yunu44

Üye
    Konu Sahibi
Telefon cekmiyo ama aramalar bana gelmiyo yardım
Selamun aleyküm daşlar elimde nokia lumia 520 var günlük hayatta şebekede Hiç bir sorun yokken akşam eve geldiğinde bütün sebeke gidiyor ama şebeke cubugu Full cekiyor gösteriyor ve bana ne bir cagri olsun nede bir mesaj hiç biri ulaşmıyor taki evden cıkıncaya kadar bunu neden yapar bulunduğum bölge İstanbul Yeşilpınar vialand yakını

Yardım için şşimdiden teşekkür ederim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bizim çalışanımız da yeşilpınar'da oturuyor sizin orada..hattı da avea..aynı dertten muzdarip..evde sinyal yok..belli odalarda çekiyor..ama dışarıda sorun yok..bence avea'ya şikayet yaz sende.bulunduğun bölgenin baz istasyonunda sorun olabilir.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Veya evde, yakınlarında sinyali engelleyen başka bir şey de olabilir. yakınlarda askeriye falan varsa...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Aynı sorunu Turkcell ve Vodafone kullanıcıları da yaşıyor mu bir de..??

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Türkcell de hüç çekmeme sorunu yaşamadım. Gerçi telefonum 820 ama...

ben de yaşamadım 820 kullanıyorum aynen..o zaman Avea'da bir problem var..müşteri hizmetlerinden sorunu aktarın bence..gelip kontrol etsinler..cihaz üzerinden yapılacak bir işlem yok

44yunu44

44yunu44

Üye
    Konu Sahibi
Hat Türkcell de balkonda bile cekmiyo ki bu akıllı telefonlarda yapıyor bunu 6300 gibi telefonlarda yapmıyor

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
İlginç :hmmm

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bana da ilginç geldi..bir de 2G ile deneyin bakalım durum nasıl..belki 3G de sorun vardır

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
Bu sabah bende yaşadım,aynı sorunu neredeyse teli servise gonderiyodum, ama duzeldi, sorun Aveada

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bilmiyorum sizde sorun var galiba ben yurtta bodrumda oturuyorum arkadaşların s4 leri falan çekmiyor ben L920 turcell oldugum yerden rahatça konuşuyorum hiç sorun yaşamadım sizde niye öyle bilemiyorum

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yeşilpınar bölgesinde sorun var..

44yunu44

44yunu44

Üye
    Konu Sahibi
Hadi avea neyse de Türkcell söz konusu

44yunu44

44yunu44

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Türkcell müsteri hizmetleri aradığımız da sorunun cihazdan kaynaklandığını söyledi

Ama dışarıda ceken tel evde neden cekmeZ ki :-D özel hayata saygı galiba bu :-D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Evlerde mantolama veya sinyali engelleyici herhangi bir unsur varsa yapar normal.telefonlarda bir sorun yok.o bölgede genel bir sorun var.hem Avea hem Türkcell hem vodafone inceleme yapmalı.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.