Telefon Çalarken Tuş Kilidi Açılmasın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lewwwent

lewwwent

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Çalarken Tuş Kilidi Açılmasın
Arkadaşlar başlıktada bahsettiğim gibi birisi aradığı zaman telefonu cebimden çıkartırken ya reddediyorum yada açıyorum parmaklarım ekrana dokunuyor bunun varmıdır bir çaresi ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bu sorun için uygulama yok sanırım.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Arkadaşlar başlıktada bahsettiğim gibi birisi aradığı zaman telefonu cebimden çıkartırken ya reddediyorum yada açıyorum parmaklarım ekrana dokunuyor bunun varmıdır bir çaresi ?

kilit açılmasa nasıl cevap verebilirsin ki?

Enes

Enes

Üye

o zaman gelen aramayı nasıl cevaplayacaksın ?

lewwwent

lewwwent

Üye
    Konu Sahibi
Ekrandan açılmasın diyeyim ozaman yeşil tuşa bastığımız zaman tuş kilitli olsa bile açılıyor ;)

serinaga

serinaga

Üye
Ayarlar içinde gelen aramayı cevapla seçeneğinden yapılabiliyordur belki ...

Enes

Enes

Üye
bu söylediğin olmayak birşey gibi duruyor bence.. o zaman da kapkara bi ekran olacak kim arıyor onu göremeyeceksin :D

SamiMaMi

Üye
benimkisi nasıl o zaman :D Biri aradagnda tuslar kilitleniyor tuşu açmadan bşey yapamyosun oh mis :D

E_yedi

Üye
benimkisi nasıl o zaman :D Biri aradagnda tuslar kilitleniyor tuşu açmadan bşey yapamyosun oh mis :D

evet o dedıgın 5800 gıbı ısletımı olan telefonlarda olur. S^3 lerde oyle bır sey kesınlıkle yok .

Konu sahıbı arkadasım . Senın o dedıgının olması ıcın uygulaması olması lazım ayarlardan yok. Uygulamasınıda ben aradım ama bulamadım . Bende bır sorun olmuyor tabı ekran yana kayarak cevap verebılsek daha ıyı olurdu. Sende telefonu cebınden cıkarırken cercevesınden tutmaya ozen goster.

asigsasi

asigsasi

Üye
sen en iyisi kılıf al telefon çalınca kılıfıyla cebinden çıkar

SamiMaMi

Üye
evet o dedıgın 5800 gıbı ısletımı olan telefonlarda olur. S^3 lerde oyle bır sey kesınlıkle yok .

Konu sahıbı arkadasım . Senın o dedıgının olması ıcın uygulaması olması lazım ayarlardan yok. Uygulamasınıda ben aradım ama bulamadım . Bende bır sorun olmuyor tabı ekran yana kayarak cevap verebılsek daha ıyı olurdu. Sende telefonu cebınden cıkarırken cercevesınden tutmaya ozen goster.

yanlışın var n8 kullanıyorum ve aynen böyle.biri aradığında tuşlar kilitleniyor ekran kapanıyor.tusu açıp kimin aradığına bakyorum önemszse geri kapatyorum saygılar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt