Telefon brick oldu ! Lütfen yardim !!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bosnags

bosnags

Üye
    Konu Sahibi
Telefon brick oldu ! Lütfen yardim !!!!!!!
Arkadaşlar telefonumda cm10 yüklüydü.dedim stock roma döneyim.tel galax i9003 sl.telefon açildi ve ilk kurulumu yaptim.daha sonra telefonu yeniden başlattim.yine kurulum ekrani geldi.bende tekrar cm10 yükleyeyim dedim.recorvery moda gireyim dedim ve karşima brick resmi çikti.işin ilginç yani telefon download moda giriyor fakat download modda rom yüklemek istediğimde hiçbir şekilde rom yüklemiyor odin.ne yapmaliyim ? Yardimlarinizi bekliyorum.lütfen bilen arkadaşlar yardim etsin ...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Başta dil ayarlarını felan yaptın sonra tekrar geldi demi? Bende de sl vardı aynı olmuştu anca cm kullanabiliyordum. o durumda recovery moda girmen için cwm yüklemen lazım. sonra cm10 yüklersin ama şuan rom yükleyememe sorunu var galiba. sen yine de cwm kurmayı denesene

bosnags

bosnags

Üye
    Konu Sahibi
Başta dil ayarlarını felan yaptın sonra tekrar geldi demi? Bende de sl vardı aynı olmuştu anca cm kullanabiliyordum. o durumda recovery moda girmen için cwm yüklemen lazım. sonra cm10 yüklersin ama şuan rom yükleyememe sorunu var galiba. sen yine de cwm kurmayı denesene
Aynen dediğin gibi.Kardeşimin pc den yaptım bu sefer yükledi odin ile hallettim.Benim de senin gibi oluyor.Anca cm9/10 kullanabiliyorum.Öbür türlü teli ne zaman başlatsam yeniden kurulum istiyor.Artık nexus 4 alana kadar cm10 ile takılmaya devam.İlgilendiğin için teşekkür ederim dostum...:)

- - - Eklendi - - -

Aynen dediğin gibi.Kardeşimin pc den yaptım bu sefer yükledi odin ile hallettim.Benim de senin gibi oluyor.Anca cm9/10 kullanabiliyorum.Öbür türlü teli ne zaman başlatsam yeniden kurulum istiyor.Artık nexus 4 alana kadar cm10 ile takılmaya devam.İlgilendiğin için teşekkür ederim dostum...:)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bişey değil iyi geceler:)

bosnags

bosnags

Üye
    Konu Sahibi
saolasın sana da iyi geceler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt