telefon anlamsız şekilde aşırı performans verdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
telefon anlamsız şekilde aşırı performans verdi
Hacı ben bu telefonun sd kartı swap mwap derken komple tum hafizayı sildim. Sonrada dedim bu böyle oomaz wipe çaktım.

Onumde bombos tertemiz telefon. Acilista kurulumunu yaptim. 1ghz de calismasina ragmen mukemmel hizdaydi. Sonra 1.3 e cikardim telefon kafayi yedi. Suana kadar hic bir zaman bu kadar yuksek hız ilkkez gordum. Bundan oncede boyle temiz kurmustum ama hep bi lag yada yuksek hizlardaydi. Bu sefer ne oldu telefona bilmiyorum , s2 ye kafa felan tutmuyor resmen s2yle dalga geciyor.

Yani anlatmak istediğim şu : Anlaşılmaz derecede yüksek bir hız aldı telefonum.sebebini bilmiyorum.

Gözüme takılan en garip şey ise şuydu...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Swapper programının olduğuna bakma. O yuklu olmadığı zamanda 200-190 arasıydı...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Sorunu anlamadım desek daha iyi :D

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Bundada swapper 2 programıyla harici karta kendim yolu secerek 256 mb lık swap alanı oluşturdum. Okey dedi bu sefer hata vermedi.sonra devildende swapi sectim 60 a ayarladım bastan baslattim ve sonuc ;

Shadow gun ve tapatalk açıkkenki ram hali :

Buda ônbellek :

PriZm

PriZm

Üye
Oyun açmışsın işte arkaplanda onu tuttuğu için ram o kadar yüksek :D

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Oyun açmışsın işte arkaplanda onu tuttuğu için ram o kadar yüksek :D

Swap yaptım hacı :D pcden olmayınca telefondan yaptım.

Ha bu arada dead trigger felan en yüksekte hafif kasmayla oynuyorum. Ama gta 3 hicde lagsız felan degil.bildigin kasıyor yani :D

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

PriZm

PriZm

Üye

Swap yaptım hacı :D pcden olmayınca telefondan yaptım.

Ha bu arada dead trigger felan en yüksekte hafif kasmayla oynuyorum. Ama gta 3 hicde lagsız felan degil.bildigin kasıyor yani :D

Akşamı bekle sana özel başka int.d scripti verecem bakalım kasıyor diyecekmisin :zzz:

PriZm

PriZm

Üye
Telefondan yapılan swap telefonu daha fazla yoruyor.daha fazla işlemci kullanıyor.belirteyim.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

O da swap yapıyor.ama 3.parti uygulaması sürekli çalışıyor.ve işlemci kullanıyor.

3.parti uygulamasından swap olusturdum ve programi kapattim. Suan sadece devil kernelden yonetiyorum...

PriZm

PriZm

Üye

3.parti uygulamasından swap olusturdum ve programi kapattim. Suan sadece devil kernelden yonetiyorum...

Halen çalışmaya devam ediyordur.çalışan uygulamalar bölümüne bak.önbelleğe bakma

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

Halen çalışmaya devam ediyordur.çalışan uygulamalar bölümüne bak.önbelleğe bakma

İkisindede yok :) programın kendisinden sadece swap alanı oluşturdum , autostart and enable swap ı kapattım. Olusturulmus swap alanını devip kernel manager aktif ediyor / editliyor şuanda... program acik degil yani...

PriZm

PriZm

Üye
Geliştirici seçeneklerinde Cpu kullanımını göstermeyi aç.ordan 2. Kere kontrol et :)

Bu arada yeni i/o modunu android hızlandırma konuma upload ettim haberin olsun :) telefondan upload edene kadar canım çıktı :D

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

Gordugun gibi yok :D

PriZm

PriZm

Üye
Kswapd0 düzgün çalışıyor sorun yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt