telefon almayı düşünüyorum. yardımcı olurmusunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
telefon almayı düşünüyorum. yardımcı olurmusunuz?
arkadaşlar normalde 5800 kullanıyorum ama bazı hatalar sorunlar vs nedeniyle ikinci bi telefon almayı düşünüyorum. 5800'ı belki satarım belki yine kullanmaya devam ederim. özellik olarak 5800'dan düşük bi telefon olmasın. yani tabi ufak tefek özelliklerde olabilir de ana özellik bakımından aynı veya daha yüksek olsun. ama kesinlikle symbian işletim sistemi istemiyorum. windows mobile veya android olabilir. ikinci el alacağım. fiyat olarak maksimum 350-400 lira olabilir.

hakan.c

hakan.c

Üye
Corby pro almanı önerirdim ama işletim sistemi olarak windows mobile ya da android istiyomuşsun...

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
standart işletim sistemli sanırım corby pro. pek sevmiyorum o tür. normalde niyetimde samsung i900 veya b7300 omnia lite var ama tavsiyelerinize göre şekillenir tam kesin değil kararım

timmüdür

Üye
merhaba 5800 kullanıcıların çoğu şikayetçi zaten çok donma yapıyor dokunmatik algılamıyor bence onu sat LG nin GM735 sanırım ben de de vardı windovs 6.1 işletim sistemine sahip bir cihaz çok güzel ben üniversite okuyan yeğenim ben den istedi verdim çok memnundum ınternette vıdeo fılm izliyorsun ve LG servis hizmeti kvk ve nokıadan çok daha iyi bikere sadece kendiliğinden kapandı diye gönderdim bir hafta içinde tertemiz edip yeni pil takıp gönderdiler 2 .elide uygun bulursun
cihaz turktelekom kampanyası ile dağıtıldığı için piyasada bulursun msn,excell,bluetoht,mp3,mp4,kamera çok güzel bence bu türlerin içinde en iyisi dokunmatik.

slash70cl

Üye
b7300 omnia lite'da resistive dokunmatik biliyorsundur resistive yerine bir kapasitif olarak x6 düşünebilirsin ama sanırım 400tl üst sınır koymuşsun .s

bybilal

bybilal

Üye
walla o fiyata zor. Ama dedikliriini en iyi x6 karşılar

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
yok symbian düşünmüyorum param olsa dahi artık symbian kullanmam. o yüzden x6 bana göre değil

crayz_frock

crayz_frock

Üye
nokıa c5 :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
c5 te wlan yok sen bakma yukardakine

candidcocuk

Üye
350 400 tl arasına zor olur ama 400 500 arası fiyatı degişen incelemenı öneririm.

ben 5800 alacam okadar sorunmu bu telefon :/ e herkez al dıyor kullanan arkadaşlarım varguncellemelerı dogru duzgun yaparsan.birde ilk cıkanlarından almazsan sorun yok dıyorlar.:hmmm

OğuzcanAbi

Üye
n79 ikinci el

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
sana tavsiyem samsung monte.wi-fi,3g,gps her şey var.

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
[/QUOTE] ben 5800 alacam okadar sorunmu bu telefon :/ e herkez al dıyor kullanan arkadaşlarım varguncellemelerı dogru duzgun yaparsan.birde ilk cıkanlarından almazsan sorun yok dıyorlar.:hmmm[/QUOTE]

güncellemeleri bende günü gününe takip ederim ama sorun çok. eğer imkanın varsa gerçekten farklı bi telefon al.

symbian istemiyorum artık...

sana tavsiyem samsung monte.wi-fi,3g,gps her şey var.

işetim sistemi ne monte'nin?

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
n95 düşün derim bu fiyata bulabilirsin

crayz_frock

crayz_frock

Üye
nokıa c5 :D

SilentOne

SilentOne

Üye
n8 al :aha:

Braveheart™

Braveheart™

Üye
I-Phone 3GS alabilirsin mesela kullanışlı ama ne kadar dayanıklı onu bilemem

srooyunu

Üye
samsung wave 200-300 tl daha bul bu telden al 1 ghz islemci amoled ekran bada os isletim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt