>>telefon alımlarınızı ucuza getirin<<

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
>>telefon alımlarınızı ucuza getirin<<
Arkadaşlar duyduğum bi bilgiye göre Mas electronics elektronik firması her model telefonu ucuz bir fiyata adresinize ulaştırıyor.Yani gümrük felan vergisi ödemiyorsunuz kayıt ettirmiyorsunuz.
iletişim adresi [email protected] .. AdamLa ingilizcesi iyi olan biri konuşup bizede tercüme ederse tüm foruma çok faydalı olacaktır. ben konuştum ama tam anlayamadım. Olursa çok iyi olur hepimiz açısından:oke:

Perfect!

Üye
Güzel olabilir ama ucuz alcaz diye kazık yemeyelim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
msnden hayatta alışveriş yapmam...

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar alışveriş yapın demiyorum zaten bi ingilizcesi iyi olan birisi konuşsun derdini anlasn ve bizimle paylaşsın. onu diyorum

kaya6031

kaya6031

Üye
güvenmeyin böyle şeylere katakuleye gelirsiniz . .

futbol123

futbol123

Üye
telefonlar kaçak olabilir

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
telefonlar kaçak olabilir
telefonlar bence kaçak zaten.. çünkü nokia n900 ü 310 $ a satıyorlarmış. adam bana güvenli bi western union işlemi dedi. benim kafam basmadı fazla bide ingilizceden türkçeye çevirince nette anlaşılmıyo tam bende vazgeçtim. ilgilenen olursa konuşsun.

kaya6031

kaya6031

Üye
kimse ilgilenmesin böyle şeylerle bendem demesi ...

kur

kur

Üye
elektronik malzeme gormeden alinmaz,inernet yolu ile alindimi problemler olur...
en iyisi 5 lira fazla ver kafan rahat olsun....:bye2:

tpol

Üye
arkadaşlar ben yukarda belirtilen kişi ile görüştüm
bunlar birer dolandırıcı, ericsson satıo telefona 350$ istedi biraz pazrlık yaptık 200$ indir di, sonra 100$peşin kalanını ürün teslim edildikten sonra istedi.ben başta çekinceler olsa dahi bu teklifi kabul ettim,parayı wester unıonla göndermemi istedi,önce kendisinin ingiliz olduğunu patronunun nijeryalı olduğunu belirtti,ama ialanında avusturalyada nın melborn şehri diye belrtmişti,son ingilterede olduğunu söyledi falan da filan da,neyse ben parayı havale etmek için bilgilerini istedim baktım arkadaş başka bir isimle nijeryaya parayı göndermemi istiyor ,şühelerim dahada arttı ve ben bundan vaz geçtim,ya göndermez ise, yada gönderse dahi bu adam paranın kalanı için neden bana güvensin ki,bir birimizi tanımıyoruz hiç bir bilgimiz mevcut değil,ürünü gönderse dahi sağlammı orjinalmi, çin malı mı yani anliyacağınız hepsi yalan,neyse ben bu telefonu almak istiyordum kendisine dedim ki bak ilan verdiğin sahibinden.com. un GET i var yani güvanli alışveriş, para havuzda kalacak sen ürünü gönderdikten sonra para senin hesabına yatacak dedim, fakat arkadaş bu teklii istemiyor,bana söylediği sadece kendisine güvenmem gerektiğini ve endişelenmem ,neyse ben kendisinin bir dolandırıcı olduğunu söyledim ve görüşmeyi kestim, sahibinde.com a bu adamın bir dolandırıcı olduğunun ilanını verdim, lütfen bu tür kişilere pirim vermeyin
her kese kolay gelsin

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben yukarda belirtilen kişi ile görüştüm
bunlar birer dolandırıcı, ericsson satıo telefona 350$ istedi biraz pazrlık yaptık 200$ indir di, sonra 100$peşin kalanını ürün teslim edildikten sonra istedi.ben başta çekinceler olsa dahi bu teklifi kabul ettim,parayı wester unıonla göndermemi istedi,önce kendisinin ingiliz olduğunu patronunun nijeryalı olduğunu belirtti,ama ialanında avusturalyada nın melborn şehri diye belrtmişti,son ingilterede olduğunu söyledi falan da filan da,neyse ben parayı havale etmek için bilgilerini istedim baktım arkadaş başka bir isimle nijeryaya parayı göndermemi istiyor ,şühelerim dahada arttı ve ben bundan vaz geçtim,ya göndermez ise, yada gönderse dahi bu adam paranın kalanı için neden bana güvensin ki,bir birimizi tanımıyoruz hiç bir bilgimiz mevcut değil,ürünü gönderse dahi sağlammı orjinalmi, çin malı mı yani anliyacağınız hepsi yalan,neyse ben bu telefonu almak istiyordum kendisine dedim ki bak ilan verdiğin sahibinden.com. un GET i var yani güvanli alışveriş, para havuzda kalacak sen ürünü gönderdikten sonra para senin hesabına yatacak dedim, fakat arkadaş bu teklii istemiyor,bana söylediği sadece kendisine güvenmem gerektiğini ve endişelenmem ,neyse ben kendisinin bir dolandırıcı olduğunu söyledim ve görüşmeyi kestim, sahibinde.com a bu adamın bir dolandırıcı olduğunun ilanını verdim, lütfen bu tür kişilere pirim vermeyin
her kese kolay gelsin

kardeş bu yorumun çoğu kişiye faydalı olucaktır teşekkürler.. inşallah kimsenin başı yanmamıştır.:allalla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...