Telefon Alıcam Yardım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erenrtyfgh

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Alıcam Yardım ?
Sevgılı Dostlarım maksımum 850 tl ye kadar bır telefon ıstıyorum ben uygulama oyun gorsellık ozellıklerı baskın bır tel ıstıyorum bana yardımcı olurmsunuz

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Adam oyun ce uygulama diyo beyler.Nokiacılar uzaklaşsın.

Neo v,galaxy w ye baktin mi

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Sana Tavsiye Vatan Bilgisayarda Xperia Proda %34 İndirim Var Git Onu Al.
Sonrada Güncelleme :d:

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
nazik bi tel de olsun istiyyorsan nokia 700 e de bak derim. Ben kullanmıyorum ama çok hoşuma gidiyor. Özellk olarak da gayet güzel.tek eksigi ön kamerasının olmaması.. :(

Yunkaai

Yunkaai

Üye
nazik bi tel de olsun istiyyorsan nokia 700 e de bak derim. Ben kullanmıyorum ama çok hoşuma gidiyor. Özellk olarak da gayet güzel.tek eksigi ön kamerasının olmaması.. :(

oyun diyo uygulama diyo :D

erenrtyfgh

Üye
    Konu Sahibi
ya ben hep nokıa kullandım bana kolay gelıo nokıa mesala xperıa karmasık mıdır

erenrtyfgh

Üye
    Konu Sahibi
evet cok meraklıyımdır gercekten :)

- - - Eklendi - - -

baska fıkrı olan varmı ?

- - - Eklendi - - -

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Oyun Uygulama Deyince Nokia Fanları Gelmiyor O Yüzden Başka Cevapda Gelmiyor.
Git Telefonu Eline Al Bak Aklına Yatarsa Al :good:

avcitalip

avcitalip

Üye

Oyun ve Program Yeterli Sayıda Var Demek İstiyorsun Galiba:naughty:Cihaz kaliteli bir cihaz bendede c6-01 vardı sırf oyun ve uygulama yoksunu diye sattım ama malzeme kalitesi çok iyidi eline aldığında kaliteyi hissedebiliyordun...

erenrtyfgh

Üye
    Konu Sahibi
Ben nokıa kullanıcısıyım artık sogudum ne kdar kurcalasamda daha etkılemıo zaten sıfır gorsellık dedgıne bakıcam alırım cok tsk ederım yardımcı oldugun ıcın

avcitalip

avcitalip

Üye

- - - Eklendi - - -

baska fıkrı olan varmı ?

- - - Eklendi - - -

Galaxy S veya Iphone 3GS önerebilirim 3GS al sen kamerası felan iyi değilmiş ama Apple Store ve IOS sayesinde İş Görüyor...

- - - Eklendi - - -

ben galaxy s2 nin fiyatının düşmesini bekliyorum çünkü şu anda geçiş dönemi yarından itibaren GS3 Satışa Başlanacak ve Birkaç Ay Sonra Galaxy S2 Nin Fiyatı Düşecek bence 1.000 TL yi Görür Galaxy SII...

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Xperia Neo V alabilirsin kardeşim... İyi telefondur..Uygulama felan diyorsun zaten Nokia ya yaklaşma... Neo V , Galaxy W gibi telefonlar uygundur..

erenrtyfgh

Üye
    Konu Sahibi
pro nun kamerası kac mp ? dı

erenrtyfgh

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar xperıa pro almay karar verdım tsk ederım

avcitalip

avcitalip

Üye
ileride film sorunu yaşarsın ama neyse hoşuna gittiyse al birşey diyemem ama cihaz en fazla 4-5 yıl içinde kullanılamaz hale gelecek emin olabilirsin...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
ileride film sorunu yaşarsın ama neyse hoşuna gittiyse al birşey diyemem ama cihaz en fazla 4-5 yıl içinde kullanılamaz hale gelecek emin olabilirsin...

Haklısın :) Benim için yeterli bir süre. Sonra NOKIA'nın WP'li bir modeline geçerim.

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
avcitalip

avcitalip

Üye

Haklısın :) Benim için yeterli bir süre. Sonra NOKIA'nın WP'li bir modeline geçerim.

bakalım windows phone'lar nasıl çıkacak şahsen windows un yaptığı en iyi sürüm olarak xp yi görüyorum ama onlar xp nin fişini çektiler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt