enaa_881
Üye
bence S2peki galaxy s 2 mi htc sensetion xl mı
Sensation Xe derim.
Her iki cihazın olumsuz özelliklerini yazayım
Sensation Xe:bazı telefonlarda ekran camının arkasına toz kacabiliyor.
Galaxy S2: guclu islemcisi ve Gpu su gözünüzü kandırmasın.oyun oynamak tam bir felaket yarım saat oyundan sonra telefon alev gibi oluyor ekrana dokunulmaz hale geliyor.tabi oyunlar falanda hata vermeye baslıyor.(herhalde 65° ye kadar ısınıyordur
Karar senin
abartmış arkadaş :/ 2 saat oynuyorum rahatca ısınıyor ama okadar da degil , rahatsız etmiyor.
Bir GTA 3 ü veya real racing oynamayı dene istersen?
Modern combat 3 ün boyutu yüksek olabilir.ama gta 3 gibi bir oyundaki optimizasyon problemi olmadıgından ne sistemi kasar,nede ısındırır.
----------Eklendi @ 23:12:26 ---------- Yazıldı @ 23:09:04 ----------
Bizzat okuldaki arkadasımdan bu konuda sahit oldum.ders bostu 40 dk boyunca aralıksız gta 3 oynadık(oynamaya calıstık) tenefuste 10 dk hic birsey yapmadan anca sogudu telefon.yani asırı derecede ısınmıyor demeyin
arkadaslar symbianciyim bi sorum var. S2 ye de guncelleme gelicek o da 4.0 olucak, XE de. Peki her ikisi 4.0 da, biri touchwiz biri Sensemi olucak? Oyleyse nerden biliyoruz versiyonu? 4.0 ozellikleri neler? Symbianda anna, belle ve s.. Yani arayuz bellenin farkli arayuzleri yok. Bu konuyu pek anlamiyorum )
ısınma sorunu okadar çok mu millet yardım
gta 3 te çok ağır bir oyun 400 mb ram yiyordu ben ilk defa 400 mb ram yiyen oyun gördüm
ayarları farklı görev yöneticisi farklı deneme yazılımı yükle görürsün şimdi yaz yaz bitmez farkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?