telefon alıcam yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enaa_881

Üye
kardeş videoları izlemişsindir ki ekran kalitesi farkınıda anlamışsındır
her yönüyle S2 diyorum
sense arayüzü istiyosan launcherlar var ona çok benzeyen

klongs

Üye
evet var bende sense arayüz temalıyı kullanıyorum

k4nun1

Üye
    Konu Sahibi
peki galaxy s 2 mi htc sensetion xl mı

klongs

Üye
müzik hariç her türlü s2

Türe

Üye
s2 ya da sensation xe al

PriZm

Üye
Sensation Xe derim.

Her iki cihazın olumsuz özelliklerini yazayım

Sensation Xe:bazı telefonlarda ekran camının arkasına toz kacabiliyor.

Galaxy S2: guclu islemcisi ve Gpu su gözünüzü kandırmasın.oyun oynamak tam bir felaket yarım saat oyundan sonra telefon alev gibi oluyor ekrana dokunulmaz hale geliyor.tabi oyunlar falanda hata vermeye baslıyor.(herhalde 65° ye kadar ısınıyordur

Karar senin

Türe

Üye
evet deli gibi ısınıyor

klongs

Üye

o kadar da değil en fazla 50 oldu ondada 2 saat modern combat 3 oynamıştım yoksa 50 de olmazdı

ekorotti

Üye
abartmış arkadaş :/ 2 saat oynuyorum rahatca ısınıyor ama okadar da degil , rahatsız etmiyor.

PriZm

Üye
abartmış arkadaş :/ 2 saat oynuyorum rahatca ısınıyor ama okadar da degil , rahatsız etmiyor.

Bir GTA 3 ü veya real racing oynamayı dene istersen?
Modern combat 3 ün boyutu yüksek olabilir.ama gta 3 gibi bir oyundaki optimizasyon problemi olmadıgından ne sistemi kasar,nede ısındırır.

----------Eklendi @ 23:12:26 ---------- Yazıldı @ 23:09:04 ----------

Bizzat okuldaki arkadasımdan bu konuda sahit oldum.ders bostu 40 dk boyunca aralıksız gta 3 oynadık(oynamaya calıstık) tenefuste 10 dk hic birsey yapmadan anca sogudu telefon.yani asırı derecede ısınmıyor demeyin

k4nun1

Üye
    Konu Sahibi
ısınma olarak pek sorun değil perfomans lazım her oyunu hatur hutur oynatması lazım

arkadaslar symbianciyim bi sorum var. S2 ye de guncelleme gelicek o da 4.0 olucak, XE de. Peki her ikisi 4.0 da, biri touchwiz biri Sensemi olucak? Oyleyse nerden biliyoruz versiyonu? 4.0 ozellikleri neler? Symbianda anna, belle ve s.. Yani arayuz bellenin farkli arayuzleri yok. Bu konuyu pek anlamiyorum )

klongs

Üye

gta 3 te çok ağır bir oyun 400 mb ram yiyordu ben ilk defa 400 mb ram yiyen oyun gördüm

ayarları farklı görev yöneticisi farklı deneme yazılımı yükle görürsün şimdi yaz yaz bitmez farkları

Türe

Üye
bende s2 vardı 10 dk gta 3 oynadım 60 dereceye çıktı yanılmıyorsam telefon elim yanıyordu

k4nun1

Üye
    Konu Sahibi
ısınma sorunu okadar çok mu millet yardım

Merhabalar.
Sensation XE sahibiyim 1 aydır.Eskiden 5800 kullanıyordum.Bende s2 ayrımına düştüm ve bunu aldım iyikide almışım diyorum.
Öncelikle toz sorunu konusunda xe de bu binde bir oldu artık.İstediğin oyunu aç ne ısınma ne takılma yapar güncelleme de geliyor üstelik.S2 de WiFi sıkıntısı var ama xe de böyle bir sorun yok ayrıca xe çok sağlamdır ele tam oturur ve yanında gelen beats kulaklıklarla müzikten zevk alırsın sense arayüzü de çok güzeldir pişman olmazsın ama bence 1 ay bekle htc yeni telefon çıkaracak fiyatlar geriler o zaman alırsın

Samsung S2 kesinlikle çok daha başarılı bir telefon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...