telefon alıcam yardım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hery

Üye
    Konu Sahibi
telefon alıcam yardım ?
arkadaşlar 2 model arasında kaldım galaxy gio ve huawei x5
telefonu aldığımda 2-3 sene kullanmak sıkılmamak istiyorum.ayrıca telefonun sorun çıkarmaması benim için çok önemli yorumlarınızı bekliyorum ?

OğuzcanAbi

Üye
bence gio :oke:

hery

Üye
    Konu Sahibi
sebebinide yazarsanız çok güzel olur :oke:
bide bu telefonları kullananlar + ve - yönlerini yazabilir mi ?

nexpow

nexpow

Üye
gio al

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş ikisinide elime alıp kullanmadım sana sadece özelliklerine bakarak söylüyorum
özelliklerine bakarsak x5 daha iyi bir telefon biçok yönden gerek ekran çözünürlüğü gerek ram i gerekse flash desteklemesi ve kamerası

bide sen karşılaştır ama iki telefonuda eline alıp kurcalamadan bi tecih yapmamanı öneririm
telefonları kurcala sen karar ver hangi telefonu istediğine
ben her ne kadar samsungun telefonlarını sevsem de sana en başta dediğim gibi sadece özelliklerine bakarak yorum yapıyorum

hery

Üye
    Konu Sahibi
kardeş zaten özelliklerini biliyorum ama telefonun - yönlerini sorunlarını merak ediyorum ona göre karar vericem

enaa_881

enaa_881

Üye
belirttiğim gibi ikisinide kullanmadım ama x5 daha iyi ve ikisini de kurcalamadan almamanı öneririm

fireman87

fireman87

Üye
Bence o fiyata samsung gio alınmaz, neden diye sorucak olursanız eğer şöyle bi durum söz konusu.. Samsung gio'nun üstündeki özelliklerde bircok telefon çıkarmıs durumda.. Ama ideos x5 öyle değil.. x5 fiyat ve performans devi.. O fiyata x5'ten iyisini bulamazsınız. Samsung'u geç sen bi önce.

technoblue

technoblue

Üye
arkadaşım galaxy gio'dan şikayet çok. özellikle wifi sorununa değinen kişi sayısı çok fazla. forumlarda araştırdığın zaman görüyorsun zaten. ha çözümü kolay bir problem mi bilemem. bir de samsung eski sağlamlığını kaybetti. 2 modeli hariç diğer modellerin üzerine pek düşmüyor gibi. huawei x5 fiyatı ve özellikleri karşılaştırıldığında oldukça başarılı bir smartphone görüntüsü çiziyor. ama kamerası pek iyi gelmedi bana. kamera pek önemli değilse değerlendirilebilir. birde ek olarak lg optimus me tavsiye edebilirim sana. android 2.2 froyo işletim sistemine sahip. tasarımı da gayet şık. fiyatı da 400 tl civarında. bence değerlendirilebilir.

enaa_881

enaa_881

Üye
400 tl olabilir ama işlemcisi 600 mhz bence lg opt me den daha iyi gio

hery

Üye
    Konu Sahibi
x5 de henüz yeni çıktığı için ileride ondada sorunlar olucaktır bence.markası güvenli bi marka olsa hiç düşünmeden alırım ama şöyle bi durum var x5 aldıktan 2 sene sonra satmaya kalksan kimse almaz alanlarda 100 tl civarı fiyat verirler çin malı olduğu için

MBrkA

MBrkA

Üye
Huawei x5 tavsiye ederim.
* Kamera olarak x5 daha iyi.
* x5'in ekran çözünürlüğü daha iyi.
* x5'in ekranı 3.8 inç , gionun 3.2 inç
* x5 720p video çekebiliyor.
* Gionun radyosu var x5in yok
* Gio, ağırlık olarak x5den daha hafif.

Kendinde incelemek istersen:

technoshark

technoshark

Üye
(h) arkadaşım kafanı çok karıştırmamışlar ALLAH'tan .. Gio ile X5 arasında kalmışşın ...

bana kalırsada X5 almanı tavsiye ederim tasarım olarak felan güzel telefon.. ayrıca bir arkadaşta optimus me önermiş sana dikkat ettimde, özellikleri felanda güzel telefon hem android işlemcili telefon :oke: (Android güzeldir)

samety500

samety500

Üye
bu konu çok tartışıldı forumda arştırın huawei x5 ve gio arasnda kalnlar çok. huawei x5 ii bir mark olabilir belki 2 seneye htc gibi bi marka olabilr ama türkiyede huawei x5 bilmeyen çok telefonu satmaya kalksan hangisini elinden çabuk çıkartırsn huawei x5 mi gio yu mu. bndesen gibi 2 telefn arasnda kaldm kararım gio oldu bnce ii bi cihaz kamerası çok da kötü değil çok çok ii de değil. tabi tercih meselesi.ikiside aynı işeletim sisitemi kullanıolar zatn. bn gio derim :D

Jetlak

Üye
biraz bekle optimus blacki 700 lere falan alırsın düşerse ocağı bekle çok şey değişecek

61semih

61semih

Üye
gio :oke: bence kumar oynama kagıt ustundekı ozellıklerıne bakıp telefon tercıhınde bulunma.x5 e guvenemedım ben bende ılk basta kararsız kalır gıbı oldum ama gecmıs tecrubemden yola cıkarak gıo aldım hem daha ucuz ıkncı el pıyasıda ıyı satarken zorluk cıkarmazsın hemde dunya devı samsung var arkasında.satıs sonası x5 ın nasıl bılmıyoruz,telefonun ozellıklerı tamam ustun zaten ama malzeme kalıtesı nasıldır fırmanın çin fırması oldugundan ben cok onyargılıyım ve gıo yu tercıh ettıgım ıcınde hıc pışman degılımm.htc gıbı bır telefonu bıle elden cıkarırken zorlandım telefonun 0 ı 550tl ıken cogu telefoncu htc almıyoruz dedı alanlarda 200 tl fıyat bıctı.elden satabıldım bende telefonu ancak.çın malı huwei yi sen dusun

hery

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar kararımı verdim gio alıcam :yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt