Telefon alıcam. Lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Larismus

Larismus

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alıcam. Lütfen yardım edin
arkadaslar yaklasık 500tl civarı bir telefon almak istiyorum. yine nokia olsa iyi olur. önerebileceğiniz bir telefon var mı? 5800 var aklmda ama belki baska fikirler de çıkar umuduyla yazdım

Kingmortall

Kingmortall

Üye
aman ha sakın 5800 alma 500 liraya süper android telefonlar var nokiayı bırak sen bence samsung galaxy mini al 5 mp kamera android 600 mhz hız ve kapasitif dokunmatik ekran 500 lira civarında sakın ha 5800 almak gibi bi hata yapma pişman olursun dokunmatiği acayip yavaş veya daha ucuz android istiyosan lg optimus me p350 öneririm 3 mp kamera 600 mhz hız android ve kapasitif dokunmatik piyasada bu kadar ucuz android telefon dururken gidipte symbian almak hata olur bence yinede sen bilirsin illaki nokia istiyorum diyosan c6 al derim 5 mp kamera qwerty klavye ve dokunmatik bir arada ama benim önerim sana symbian bi telefon almakla hata edersin sen galaxy mini al pişman olmassın :oke:

• Beğen
Tepkiler: Larismus
bboyQ7

bboyQ7

Üye
5800 alma sakın c5-03 al illa nokia alcaksan

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
C5-03 ve 5800 gibi telefonlardan uzak dur.Herseyini geçtim rezistif ekranlı telefon alınmaz artık.
500 liraya Gio alabilirsin uygun fiyatlı.Ama nokia olsun diyorsan üstüne biraz daha ekleyip hemen C6-01 al kaçırma bu fırsatı 599 liraya düstü telefonun fiyatı ve bazı marketlerde daha da ucuz oldugu söyleniyor arkadasım..

• Beğen
Tepkiler: 61semih ve Larismus
blackaid

blackaid

Üye
5800 alma alanlar memnun değil değiştirmek istiyorlar sorunlu telefon illede almak istiyorsan 2.eline bak rahat bulursun galaxy fit gio lg optimus p 503 al hepsibura kampanyası var lg p503 için havale ile 479 a geliyor kaçırma derim

• Beğen
Larismus

Larismus

Üye
    Konu Sahibi
anladıgım kadarıyla hepiniz android öneriyorsunuz. illa nokia olsun diye bir derdim yok. siz daha iyi bilirsiniz zaten. bana eğer şu telefonu alabilirsin diye belirtirseniz o özellikle de samsung androidlerle ilgilenirim. markası pek de farketmez aslında

djlkr

djlkr

Üye
Başka bi alternatif olarak Nokia 6700 Slide alabilirsin,ben yeni aldım acayip memnunum.Özellikle ses kalitesi ve 5mp carl zeiss optik 2led flaş falan çok güzel telefon.Ben 430 TL ye sıfır alabildim,fiyatı çok makul,s60v3, karar senin :oke:

• Beğen
By_Casparov

By_Casparov

Üye
x6 8 gb öneririm

• Beğen
empa35

empa35

Üye
5800 aldım ilk 6 ay sorun yaptı yeni güncellemeden sonra maşAllah taş gibi gidiyo 4 aydır tık demeden , ama ilk aldığım zamanlar gibi çok şey yüklü değil telde ondandır belki tavsiye ederim al 5800

• Beğen
Larismus

Larismus

Üye
    Konu Sahibi
Başka bi alternatif olarak Nokia 6700 Slide alabilirsin,ben yeni aldım acayip memnunum.Özellikle ses kalitesi ve 5mp carl zeiss optik 2led flaş falan çok güzel telefon.Ben 430 TL ye sıfır alabildim,fiyatı çok makul,s60v3, karar senin :oke:
aslnda evet güzel ama dokunmatik olsun istiyorum

Kingmortall

Kingmortall

Üye

sen bunu bırak aha benim önerim telefon al pişman olmassın o kadar diyorum kardeşim

djlkr

djlkr

Üye
Dokunmatik telefonlar daha iyi tabi ama alışkın olmayınca kullanamıyorum :d:

Larismus

Larismus

Üye
    Konu Sahibi
bu androidin ne farkı oluyo ya tam olarak :D daha mı hızlı ne avantajı var

61semih

61semih

Üye
C5-03 ve 5800 gibi telefonlardan uzak dur.Herseyini geçtim rezistif ekranlı telefon alınmaz artık.
500 liraya Gio alabilirsin uygun fiyatlı.Ama nokia olsun diyorsan üstüne biraz daha ekleyip hemen C6-01 al kaçırma bu fırsatı 599 liraya düstü telefonun fiyatı ve bazı marketlerde daha da ucuz oldugu söyleniyor arkadasım..
:good:

djlkr

djlkr

Üye
sen bunu bırak aha benim önerim telefon al pişman olmassın o kadar diyorum kardeşim

Video kalitesi çok düşük qvga,flaş yok.

Larismus

Larismus

Üye
    Konu Sahibi
evet bu gio güzele benziyo fakat wifi yazmıyodu. var mı bu yazdıklarınızda?

----------Eklendi @ 01:28:19 ---------- Yazıldı @ 01:27:42 ----------

kamera özelliği fazla aramıyorum ama ayda yılda bir lazım oluyor :D fena da olmasın :D

djlkr

djlkr

Üye
QVGA dediğim şey 240x320 demek çok düşük kardeş bence

• Beğen
Larismus

Larismus

Üye
    Konu Sahibi
vga kamera hala var mı yaw. simdi de basına q mu eklediler :D

----------Eklendi @ 01:31:16 ---------- Yazıldı @ 01:30:54 ----------

o zaman miniyi eledm. gio hosuma gitti

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bu androidin ne farkı oluyo ya tam olarak :D daha mı hızlı ne avantajı var

en yeni işletim sistemi en yeni oyunlar ve tabiki hız ve en önemlisi arayüzü hep nokia syimbian çıkardı artık devir android devri

Larismus

Larismus

Üye
    Konu Sahibi
ya android diyince de insan gerizekalı gibi bişi alıgılıyo :D telefonun işlemcisi ne diye soruklarında gönül rahatlıhıyla cevap veremem :d: bu gio nun fiyatı 470 falan yazıyo ama dogru mudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt