Kingmortall
Üye
ya android diyince de insan gerizekalı gibi bişi alıgılıyotelefonun işlemcisi ne diye soruklarında gönül rahatlıhıyla cevap veremem bu gio nun fiyatı 470 falan yazıyo ama dogru mudur
Hocam arkadasın söyledigi fiyat çok uygun ve harika modeller çıkar ortaya ama olay yaratmasan iyi olur.Symbian ile derdini kendin hallet.Tamam bak herkes android alıcak bunu yazdın diye tamam mıen yeni işletim sistemi en yeni oyunlar ve tabiki hız ve en önemlisi arayüzü hep nokia syimbian çıkardı artık devir android devri
Hocam arkadasın söyledigi fiyat çok uygun ve harika modeller çıkar ortaya ama olay yaratmasan iyi olur.Symbian ile derdini kendin hallet.Tamam bak herkes android alıcak bunu yazdın diye tamam mı
Mini alma o fiyata arkadasım Gio daha iyi seçenektir.Ama mantıgım c6-01 diyor.Tabi biraz bütçe daha eklemelisin.
Gio'da wifi var tabiki.Kamerası 3.2 Mp ve otofokuslu iyi çekimler yapar.Ayrıca mini'nin kamera vga falan degil arkadasın uykusu gelmis video kaydı ile karıstırmıs onu
ben simdiye kadar nokia dısında telefon kullanmadm. o yüzden tereddüt etmiyor da degilm. 500+100tl ye kadar ekleyebilirim o kadarı farketmez. ama android islemcide şu anda gözde bulunanlardan birisi. insan hepsini alıp kullanmak istiyorşu anda gio dan yanaym. ama nokia c6 ve x3 de hosuma gidiyor
ben simdiye kadar nokia dısında telefon kullanmadm. o yüzden tereddüt etmiyor da degilm. 500+100tl ye kadar ekleyebilirim o kadarı farketmez. ama android islemcide şu anda gözde bulunanlardan birisi. insan hepsini alıp kullanmak istiyorşu anda gio dan yanaym. ama nokia c6 ve x3 de hosuma gidiyor
evet.. bence de zamanı gelmiş artk yaartık değişiklik lazım değilmi
Atlamıyorum uyrarıyorum bos bos islerden millet birbirini kırıyor ve fazla sivrisin sende farketmissindir.arkadaşım ben kendi fikrimi paylaşıyorum neden atlıyosun
bana kalırsa galaxy modellerinden birini al androidin önü herzaman açıkAtlamıyorum uyrarıyorum bos bos islerden millet birbirini kırıyor ve fazla sivrisin sende farketmissindir.
Arkadas C6 ve X3 nerden çıktı simdi.Android deneyimi tatmak istiyorsan Gio'yu al kullan gider merakını.
Ama bana kalırsa 100 lira daha ekleyebiliyorsan C6-01 almalısın.
öyle gözüküyor zaten. ben biraz da gider yarn telefonlara bakarım. artk hangisi hosuma gidersebana kalırsa galaxy modellerinden birini al androidin önü herzaman açık
Aynen arkadasım telefonları eline al begendigini içine sineni al.Ama x3 lafı ettin az önce,çok yakısıklı bir telefon aman içini yakmasın bi hata yapmaöyle gözüküyor zaten. ben biraz da gider yarn telefonlara bakarım. artk hangisi hosuma giderse
Optimus me ?
tesekkürler su gece vakti ilgilendiğin içinO da o fiyat aralıgına uygun bir telefon ve iyidir yani ama aralarındaki en kral androidli telefon Gio'dur.Ama kral C6-01'dir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?