Telefon alıcam bi bakarmısınız ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kiss25

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alıcam bi bakarmısınız ???
Merhaba arkadaşlar yaklasık 2 ay önce nokia 5800 ile denize girdim cebimde unutup ve telefon gitti . Şimdide yeni bir telefon alıcam samsung düşünüyorum dokunmatik wawe veya wifi sizce iyi midir ?? Sizde telefon önerirseniz sevinirim fakat bütçem çok değil 300-450 tl civarında olursa iyi olur şimdiden sağolun :)

61semih

61semih

Üye
maximum butcen 450tl ise galaxy gio ya bir bak derım bu fıyata bunu onerıyorum ama baska rakıbıde yok

maNthis

Üye
aynen butcene gore en ıyısı gio

52mrt1905

Üye
ikinici el c6-01 symbian annayla mükemmel oldu kendim c7 kullanıyorum annan güncelllemesiyle telefon uçuo

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
waycell

waycell

Üye
sahibinden com da 2. el galaxy ace alabilirsin 450 tl ye

kiss25

Üye
    Konu Sahibi
2. el tercih etmiyorum aslında ama genede sağolun

waycell

waycell

Üye
bence 2. el almalısın en az 200 tl oynuyor 2. el deyince aklınıza kötü şeyler gelmesin kutulu faturalı garantili ne sorun olabilirki ben galaxy ace aldım 2 hafta sonra netten sattım 500e tertemiz telefon..

optimux

Üye
Biraz daha hatta baya bi biriktirip motorola defy al. Bi daha cebinde unutma derdi olmaz. Malum su geçirmiyor.:ehe
Şaka bi yana bence de galaxy gio.

61semih

61semih

Üye
herkez hemfikir

coacoa

Üye
gio iyidir düşünebilirsin üstüne farkını koyar daha iyi bişey isterim dersen ideos x5 parasına göre kral telefondur hatta 2 katını verip alıcağın telefonları öttürür :D

alperen545

alperen545

Üye
paran azsa git hiç düşünmeden gio al bence :oke:

estorak

estorak

Üye
450 liraya gio sıfırını bulabilirsin indirimleri de takip et teknosa da o telefon ucuzdu sanırım pişman olmazsın...

kiss25

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim herkes gio dediğine göre gerçekten temiz telefon fiyatlarını araştırıcam umarım 0 450 tl ye bulabilirim sağolun

----------Eklendi @ 17:22:08 ---------- Yazıldı @ 17:10:39 ----------

anırım bahsettiğiniz telefon bu . Telefon gerçekten çok güzelmiş görünüşü falan , yorumlarıda okudum kötü bir yorum yok . Zaten telefonda ucuz gözüküyor 400-159 tl arası bir şey olmassa internetten sipariş ederim teşekkürler hepinize :)

kiss25

Üye
    Konu Sahibi
hepsiburada.com dan alıcam güvenlidir sizce değil mi bir sorun çıkmaz ?

HakaN-06

HakaN-06

Üye
wave 1 şiddetle tavsiye ederim yada c6-01

y n s c n

y n s c n

Üye
500 civarıysa GİO alabilirsin, bimdeki telefonlar duruyomudur bilmem ama 300 liraya optimus me vardı onada bakabilirsiniz. O fiyata daha iyisini bulamazsın.

dostam

dostam

Üye
Merhaba arkadaşlar yaklasık 2 ay önce nokia 5800 ile denize girdim cebimde unutup ve telefon gitti . Şimdide yeni bir telefon alıcam samsung düşünüyorum dokunmatik wawe veya wifi sizce iyi midir ?? Sizde telefon önerirseniz sevinirim fakat bütçem çok değil 300-450 tl civarında olursa iyi olur şimdid

Ocean258

Ocean258

Üye
LG optimus me ekran kalitesi ve fiyat olarak piyasadaki en iyi telefonalardan biri, Samsung Galaxy Gio, Tasarım olarak guzel telefon ama kullanmadıgım ıcın dıger ozellıklerını bılmıyorum hocam..

kiss25

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim @Ocean258 fakat lg marka istemiyorum acıkcası samsung ve nokia harici telefon tercihim değildir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...