Telefon alıcam arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

danismetin

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alıcam arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum !
Arkadaşlar bütçe sınırlamam yok . iPhone 5 , Samsun Galaxy S3 ve Lumia 920 arasında kaldım . Bunların içinden veya harici bir telefon öneriniz varsa beklerim şimdiden teşekkürler :)

Kerim.

Kerim.

Üye
S3.

- - - Eklendi - - -

Yada s4cikacak onu bekle

- - - Eklendi - - -

Yada s4cikacak onu bekle

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ne amaçla kullanacağına bağlı. Bu cihazların hepsi birbirinden iyi.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
S3 tavsiyemdir :oke:

enterneoll

enterneoll

Üye
kullanış tarzına bağlı ama bence 920 hariç 2sinden birini seç telefon stabil olsun diyorsan iphone 5 ama yok ben telefonu özelleştirmeyi severim arada değiştiririm tema felan yüklerim dersen s3 ikisinde sorun yaşamassın ama 920 uygulama ve daha birçok yönden eksikleri var.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
kullanış tarzına bağlı ama bence 920 hariç 2sinden birini seç telefon stabil olsun diyorsan iphone 5 ama yok ben telefonu özelleştirmeyi severim arada değiştiririm tema felan yüklerim dersen s3 ikisinde sorun yaşamassın ama 920 uygulama ve daha birçok yönden eksikleri var.
1.) Madem adamın ne amaçla kullanacağını bilmiyorsun neden Lumia 920'yi eliyorsun ?

2.) Konusunu açmışken Stabillik diyorsan da Lumia 920 çok stabil bir alet.

3.) Adam belki kamerası iyi bir telefon istiyor ?

Şimdi hepinize diyorum ki yorum yapmadan önce aklınızdan geçenle yazdıklarınız bir olsun , objektif olun taraf tutmayın.Ben bu tür muhabettlerden sıkıldım ama yaptığınız şeyler çok açık bir şekilde yanlış. Tartışma istiyorsan sıkıldım burada konunun dışına çıkmayalım pm atman yeterli.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
eğer bir kaç ay beklersen, tek önerim, Lg Optimus G..

gkcll

gkcll

Üye

1.) Madem adamın ne amaçla kullanacağını bilmiyorsun neden Lumia 920'yi eliyorsun ?

2.) Konusunu açmışken Stabillik diyorsan da Lumia 920 çok stabil bir alet.

3.) Adam belki kamerası iyi bir telefon istiyor ?

Şimdi hepinize diyorum ki yorum yapmadan önce aklınızdan geçenle yazdıklarınız bir olsun , objektif olun taraf tutmayın.Ben bu tür muhabettlerden sıkıldım ama yaptığınız şeyler çok açık bir şekilde yanlış. Tartışma istiyorsan sıkıldım burada konunun dışına çıkmayalım pm atman yeterli.

furkan kardeş bu kişi yi gavle alma kendisi bir numara nokia düşmanı youtube de inceleme video larının altına aynı ismi ile nokia telefon diye alınmaz nokia sadece konuşmak isteyen alsın yazmış anlaşılan çok cahil ler varmış dünyada

lumia 920 al kardeşim
arkadaşım da wp8 var gerçekten çok etkileyici nokia inanılmaz iş başarmış yığınla uygulama ve
oyun mağazası var yenileri ekleniyor bu gün
gezerken 1 uygulama 1 oyun geldi
nokia ayrıcalığı diye ortam kurulmuş inanılmaz
olmuş
değerlendirme ler 5 yıldız yorum lar övgü dolu bence kimse eline almadan kötülemesin cihaz
insana çok zevk veriyor 1saat diye istedim 5 saat verrmedim zaman nasıl geçmiş anlamadım

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bütçe sınırlamam yok . iPhone 5 , Samsun Galaxy S3 ve Lumia 920 arasında kaldım . Bunların içinden veya harici bir telefon öneriniz varsa beklerim şimdiden teşekkürler :)

lumia 920 al kardeşim
arkadaşım da wp8 var gerçekten çok etkileyici - - - - - - nokia inanılmaz iş başarmış yığınla uygulama ve
oyun mağazası var yenileri ekleniyor bu gün
gezerken 1 uygulama 1 oyun geldi
nokia ayrıcalığı diye ortam kurulmuş inanılmaz
olmuş
değerlendirme ler 5 yıldız yorum lar övgü dolu bence kimse eline almadan kötülemesin cihaz
insana çok zevk veriyor 1saat diye istedim 5 saat verrmedim :) zaman nasıl geçmiş anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt