Telefon alıcam ama ne önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Czmi

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alıcam ama ne önerirsiniz?
Arkadaşlar babama cep telefonu alıcam. Çok fonksiyonel bir şey olmasına gerek yok. Kolay bir menü olması ve çok pahalı olmaması yeterlidir. Tabiki radyasyon yayma konusunda duyarlı olursa çok daha mutlu olacaktır. 1110 gibi de dandik birşey olmasına gerek yok. 200-300 tl civarlarında tercihen Nokia olması ve estetik olması iyi olacaktır. Bu bilgilere göre ne-neler önerirsiniz?

sago4ever

sago4ever

Üye
Ben 6300 öneririm esteteik açısından bence 10 numara telefon.Hem çelik kapaklı olduğundan darbelere diğer telefonlara nazaran dayanabilme özelliği war.Çok özelliği yok(istediğin gibi) işte blutooth,kamera vb. ben kullandım tavsiye ediyorum:oke:

nejdet can

nejdet can

Üye
Ben 6300 öneririm esteteik açısından bence 10 numara telefon.Hem çelik kapaklı olduğundan darbelere diğer telefonlara nazaran dayanabilme özelliği war.Çok özelliği yok(istediğin gibi) işte blutooth,kamera vb. ben kullandım tavsiye ediyorum:oke:

Nokıa 5130 öneriyorum hem estetik özellikli hemde uygun 250-270 tl arası aşağıdaki linkten detaylı inceleyebilirsin..

sago4ever

sago4ever

Üye

Nokıa 5130 öneriyorum hem estetik özellikli hemde uygun 250-270 tl arası aşağıdaki linkten detaylı inceleyebilirsin..

5130 XM iki ablamda da war ikisnikinde de telefon mesela mesaj yazaken kapanıyor ve açılmıyor.Bir müddet(1-2 gün) sonra açılıyordu.Artık birininki açılmıyor.Ve garantiye verdik nolacak bakalım.Ama tabi alma demiyorum her telefonda bu olucak değil ya kullanış açısından gerçektten güzel:evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt