Telefon Tavsiyesi telefon alacam yardim edin

Sponsorlu Bağlantılar

en iyi performans ve pil bekleme süresi ve ses kalitesi ve saglamlik

• htc one mini

Kullanılan: 0 0.0%
  • samsung galaxy s4 mini

• samsung galaxy s3 mini

• samsung galaxy s3

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
djzeki9

djzeki9

Üye
    Konu Sahibi
telefon alacam yardim edin
1000 pira veya ustu ama aklimda bi kac model var bi anket yapalim ankette yoksa siz yazin kullanan kisiler oylasin anketi seçeneklerdeki htc one m8 degildir

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
lg g2 derim

0MG90

0MG90

Üye
Seçimini One ve G2 arasında yap bence.

messevim

messevim

Üye
One çok karizma bir telefon. Ama donanımı G2 ye nazaran biraz eski. Daha güncel ve hızlı bir telefon istiyorsan G2 almalısın.

Invoke

Invoke

Üye
G2'nin, One'ın yanına S3 mini koymuşsunuz ya. :zzz:

G2 iyidir, alabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: sasua42
sasua42

sasua42

Üye
G2 en iyidi burada

caps6

caps6

Üye
one fiyatı daha pahalı htc ler hep yüksek fiyatlı oluyor

fk555897

fk555897

Üye
Sana HTC One M8 öneririm.

sasua42

sasua42

Üye
Dostum pahalı kaçıyor m8

mürteza16

mürteza16

Üye
G2

heathrow

heathrow

Üye
Sıfır mı, ikinci el mi dusunuyorsunuz? Bu modellerin cogu 1000 liradan fazla. Htc one 1700 lira civarı mesela. LG G2 1500 lira civarı.

djzeki9

djzeki9

Üye
    Konu Sahibi
Sifir alacamS3 ve ya g2 ve s4 arasindayim one pili dusuk kaliyor

sasua42

sasua42

Üye
Sifir alacamS3 ve ya g2 ve s4 arasindayim one pili dusuk kaliyor
S3 ve ya de ile lg g2 yi kıyaslıyorsun ve arasında kalıyorsun ha dostum ayıp ediyorsun s4 bmw ise lg g2 lamborghini

djzeki9

djzeki9

Üye
    Konu Sahibi
Lamborghin
S3 ve ya de ile lg g2 yi kıyaslıyorsun ve arasında kalıyorsun ha dostum ayıp ediyorsun s4 bmw ise lg g2 lamborghini
Lamborghini pahali bir arac ama dragda nissan gtr yeniliyor cunku awd cekis sistemi var nissanda 540 beygir guc var lamborghini de 1000 beygir guc var fark var yani bana pil gucu onemli ozellik sonra htc one gtr olsun o zaman

sasua42

sasua42

Üye
N
Lamborghin
Lamborghini pahali bir arac ama dragda nissan gtr yeniliyor cunku awd cekis sistemi var nissanda 540 beygir guc var lamborghini de 1000 beygir guc var fark var yani bana pil gucu onemli ozellik sonra htc one gtr olsun o zaman
Htc one ha lg g2 htc one i donanımla kamerayla bataryasiyla havada karada her yerde geride bırakır

tatar1926

Üye
1000 pira veya ustu ama aklimda bi kac model var bi anket yapalim ankette yoksa siz yazin kullanan kisiler oylasin anketi seçeneklerdeki htc one m8 degildir
Kardeş bu tür üst düzey telefonlarda öncelik olarak batarya performans ını incelemelisin bence lg g2 bu konuda en iyisi

Üst Alt