telefon alacagim

Sponsorlu Bağlantılar

ekn000

ekn000

Üye
    Konu Sahibi
telefon alacagim
Arkadaslar suanda android kullaniyorum yanliz android cihazlarda 1 sene sonra sarj cok yiyor 500 tl sinirim var sarj vs cok iyi giden bir telefon oneririmisiniz 500 tl asmasin

TurboCall

TurboCall

Üye
Arkadaslar suanda android kullaniyorum yanliz android cihazlarda 1 sene sonra sarj cok yiyor 500 tl sinirim var sarj vs cok iyi giden bir telefon oneririmisiniz 500 tl asmasin

525 al :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
525 al

mkarahanlı

mkarahanlı

Üye
Bencede bu paraya alınabilecek en iyi telefon lumia 525 tir. Bu fiyattaki androidlere bakma bile.

fk555897

fk555897

Üye
Nokia Lumia 525'i öneririm. Lumia'ların şarj tüketimi Android'lerden daha az.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
2.el almayacaksan o fiyata android'e bulaşma.
Wp-Lumia525 :oke:

trecool

trecool

Üye
525 bende oneririm dun aldim bekledigimdende iyi cikti sarji diger androidlere gore iyi

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
2.el almak istersen 625
ama sıfır dersen 525 :cool

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Arkadaşlar yazmış zaten biz de pekiştirelim :eller:
Lumia 525

Invoke

Invoke

Üye
Android cihazların şarjı 1 sene sonra az mı gidiyor? Ne alakası var? 1 sene sonra bataryan ilk günkü performansı vermez, veremez.

500 liraya Lumia 525 alabilirsin.

The Benefit

The Benefit

Üye
525 en mantıklı seçim senin için. Ama uyarı. Şuan için uygulama alanında pek iç açıcı değil wp platformu. Daha gelişmekte, malum. :)

Invoke

Invoke

Üye
525 en mantıklı seçim senin için. Ama uyarı. Şuan için uygulama alanında pek iç açıcı değil wp platformu. Daha gelişmekte, malum. :)

8.1 iyi olmuş, tüm cihazları da güncellenecekler. Zaten andridlerin şarjı bozuluyor bir süre sonra.

0MG90

0MG90

Üye
Wp alma. Az daha koy ikinci el 4S al.

• Beğen
Tepkiler: ekn000
meg1ddo

meg1ddo

Üye
Nokia X - 500 tl

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
525 seni çok iyi idare edecektir.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye

androidden symbiana geçilmez şarj sorunu varsa elindeki telefon iyiyse satma telefona bi format çek düzelir

• Beğen
Tepkiler: ekn000
Takipçi Satın Al

Üst Alt