Galaxy note 2 yi elime alıp bakmıstım biraz büyük gözüküyor. Böyle bir sorun olmasa aslında direk note 2 alıcam ama biraz kaba duruyor. Ben alışsam bile dışardan kötü gözükür diye tereddür ediyorum
Ben 1-2 siteye daha konu açmıştım note 2 mi s3 mü alayım diye. Herkes dedi note 2 ekranı daha güzel , dokunmatiği daha güzel , özellikleri daha güzel, yok o daha iyi bu daha iyi. Yani s3 ü sanki çok kötü birşeymiş gibi anlattılar. S3 alsam ekran kalitesi, hızı vb bakımından bana 2 yıl yetermi. Çünkü alacagım telefon en az 2 yıl gitmeli.
Ben 1-2 siteye daha konu açmıştım note 2 mi s3 mü alayım diye. Herkes dedi note 2 ekranı daha güzel , dokunmatiği daha güzel , özellikleri daha güzel, yok o daha iyi bu daha iyi. Yani s3 ü sanki çok kötü birşeymiş gibi anlattılar. S3 alsam ekran kalitesi, hızı vb bakımından bana 2 yıl yetermi. Çünkü alacagım telefon en az 2 yıl gitmeli.
Vatan bilgisayarada bakabilirsin. Note 2 şu an 1699, s3 1599. Aradaki ram farkı bence çok önemli. Notedaki ram miktarını doldurmak neredeyse mümkün değil. Ama s3 için aynı şeyi söyleyemeyiz. Birde tabi S Pen olayı var. Bence büyüklüğünü kafana takma. Telefonu kullanan çoğu kişinin yorumu en geç 1 hafta içinde alışıyorlar. Zaten telefonu kullandıktan sonra diğer telefonlar küçük gelecek sana. Birde yakında s4 çıkacak. S3 almayı kafana koymuşsan bence s4ü bekle.
Vatan bilgisayarada bakabilirsin. Note 2 şu an 1699, s3 1599. Aradaki ram farkı bence çok önemli. Notedaki ram miktarını doldurmak neredeyse mümkün değil. Ama s3 için aynı şeyi söyleyemeyiz. Birde tabi S Pen olayı var. Bence büyüklüğünü kafana takma. Telefonu kullanan çoğu kişinin yorumu en geç 1 hafta içinde alışıyorlar. Zaten telefonu kullandıktan sonra diğer telefonlar küçük gelecek sana. Birde yakında s4 çıkacak. S3 almayı kafana koymuşsan bence s4ü bekle.
aslında beklerim ama diyelim s4 yaklasık 3 ay sonra çıkcaksa gene ucuzlaması beklicem çünkü 1600 e düşmeden alamam yani gene almam 6-7 ay ı bulur. Şuanda s3 alırsam gold da 1499 oradan alıcam ama note 2 alırsam vatandan 1699 alıcam
arkadaslar 2 saat sonra izmir optimum a gidip turkcell-saturn-teknosa-samsung magazasına bakıcam en uygun nerdeyse ordan note 2 veya s3 alıcam
ama %75 ihtimalle note 2 ... cevap yazan herkes için teşekkür ederim
Aksine, o telefondan hiç sıkılmazsın.çünkü telefon özellik fışkırıyor.Hergün yeni bir özelliğini keşfedersin.birgün elle ss almayı bir gün ekrandan video çekmeyi..
S-Pen in özellikleri say say bitmiyor.
Kısacası diğer modellerde sıkılırsın.Durma Note 2 al derim.
arkadaslar sonunda teknosadan note 2 aldım kasko da yaptırdım zaten yanında kılıf veriliyor. Öncelikle bana çoğu kişi büyük gelceğini söylemişti. Aksine çok normal geldi ... Tabi kişiden kişiye değişir. Yani note 2 den büyüklüğü yüzünden korkmayın telefon gayet güzel...