Telefon Alacağım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mertxxcan

mertxxcan

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Alacağım ?
:allalla:Telefon Alacağım ? :allalla:

Dokunmatik güzel bi telefon arıyorum marka olarak fln ne tavsiye edersiniz en fazla 350tl lik bi telefon düsünüroyum. Hangi markaları tavsiye edersiniz ?

Tesekkürler.

umut681

umut681

Üye
o fiyata c5-03 önerebilirim az daha çıkarsan alırsın.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Nokia 5230 O Fiyatlar Arasında Bi Bak İstersen :oke:

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
bende Nokia 5230 öneriyorum ama 35-40 lira daha arttırır ve birazda araştırırsan Nokia C5-03 alabilirsin .bide alabileceğin samsung wave525 var oda güzel bada os lu falan bence onuda düşün

silver021

silver021

Üye
wave525 iphonenun dokunmatik kalitesini sana yaşatabilicek bu fiyat aralığındaki tek telefon. ayrıca uygulama yüklemekte özgür kılınmış. bununla birlikte telefona widget ve tema yüklemekte çok basit. yani sen telefonu kendine görede dizayn edebilirsin aldıktan sonra. beyaz olanı çok güzel duruyor özellikle. havası binbeşyüz. sana öneririm. ayrıca çok ince bir yapısı var. yani taşımakta güçlük çekmezsin.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
wave525 iphonenun dokunmatik kalitesini sana yaşatabilicek bu fiyat aralığındaki tek telefon. ayrıca uygulama yüklemekte özgür kılınmış. bununla birlikte telefona widget ve tema yüklemekte çok basit. yani sen telefonu kendine görede dizayn edebilirsin aldıktan sonra. beyaz olanı çok güzel duruyor özellikle. havası binbeşyüz. sana öneririm. ayrıca çok ince bir yapısı var. yani taşımakta güçlük çekmezsin.

+1 :oke:

technoblue

technoblue

Üye
lg optimus me tavsiye ederim. o fiyata alabileceğin android işletim sistemli en iyi smartphone adayı. 3 mp kamerası var. gps, wifi ve 3g desteği var. 2.2 android froyo işletim sistemi kullanıyor. tasarım bakımından da gayet şık. fiyatı da 400 lira civarında.

Ocean258

Ocean258

Üye
Optimus me güzel telefon fiyat olarakta uygun tasarımıda güzel.. smartphone almak ıstıyorsan bunada bı bak derım bende..

fireman87

fireman87

Üye
Optimus me güzel diyolar bak, bende katılıyorum onlara me veya one ikisinden birini tavsiye ediyorum iyi telefonlar, me'de 2.2 froyo kullanılması çok daha iyi :yuru hadi hayırlı olsun.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
aynen.
onu beğenmedin hiç olmadı S5233W alırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt