gallifrey10
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardeşim bence bütçeni az bişey artırabileceksen git s4 mini almerhaba arkadaşlar samsung s3 mini almayı düşünüyorum kullananlar varsa önerir mi ya da önereceğiniz başka telefonlar varmı.çok telefon değiştiren birisi değilim bu 2. telefonum olacak uzun süre gidecek dayanıklı bir telefon istiyorum. bütcem max. 700 Tl mini indirimle bazen 650 ye felan düşüyor medi markt da birde ekran boyutunun büyük olmasını istemiyorum max 4'' olsun tek elle rahat kullanılacak bi telefon lazım önerilerinizi, yorumlarınızı bekliyorum.
Discovery'e ne diyon? @gallifrey10Lumia 620 ?
abı sakın s3 mını alma ınsan androıdte bı de s3 mını olunca ram bosalt her dakka. Sen al bı 620 kafanın rahatına bak
Biraz bekleyip bütçemi arttırabilirim aslında ama telefonada çok para vermek istemiyorum doğrusunu söyleyecek olursak birde arkadaşın bahsettiği ram sorunu ondada varmı aceba?Kardeşim bence bütçeni az bişey artırabileceksen git s4 mini al
Biraz daha bekle şunlardan birisini al eğe beklemiyceksen en azından discovery daha güçlü her ne kadar önermesemde.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Özellik bakımından zayıf derken, nesi zayıf ? Donanımını diyorsan, işletim sistemleri farklı olduğundan, normal. Hatta 620 daha iyi performans verebilir, normal kullanımda.
Discoveryde ufak tefek sorunlar çıkıyor, genelde ilk bir kaç seride çıkmıştı ölü pixel falan. Bir de bilinmedik marka tabi ama fiyat /performans olarak şu aralıktaki en mantıklı telefon. S3 ile kapışan bir cihaz minisiyle değil =)
S4minide ucuz bir telefon değil, fiyatı biraz değil baya artırman gerekiyor, madem o kadar artırıyorsun(eğer artırırsan), S4 minidense note2'ye yönel.
Tamam işte, tek elle kullanımı rahat olsun, sağlam olsun, çok da yüklenmeyecek, oyun oynamak için almıyorsn = LumiaS3 minide 1gb ram var, lumia 620de 512mb ram var diye, mini daha iyidir, şeklinde düşünmemelisin :d
Discovery biraz daha küçük olsaydı düşünmeden onu alırdım.Discovery
gmd markası olmadığından değil tanınmadığı ve güçlü bir çıkış yapmak istediği için ucuz. ve tanınmayı da başardı, caddede geziyorum her telefoncunun pencerisinde koskoca afişler asılı gmd burda diye
Hacı, demek istediğim şey tam olarak şu: "onun yerine 600e falan samsung alırım daha iyi kafası" yanlış, 600liralık samsungdan hayır gelmez, ikinci el alırsan sen bilirsinOnun için gmd demiştim, ekrana bence alışırsın, tabi kendi kararsın ;ama ucuz android>dandik oluyor, gmd de ucuz ama markası olmadığından ucuz, f/p telefonu daha iyi görür. Ekrana alışırsın bence, hatta küçüğünü alırsan bir süre sonra daha büyüğünü ararsın, diye düşünüyorum.
İndirim beklerim yani 600 e zaten inişteler şu ara neyseküçük büyük muhabbeti oldu iyice dur ben o telefona bi elimde bakayım olmazsa
İndirim beklerim yani 600 e zaten inişteler şu ara neyseküçük büyük muhabbeti oldu iyice dur ben o telefona bi elimde bakayım olmazsa
Bence de bir bak =)
gmd kaçar mı ya alışırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?