Telefon Alacağım Yardım Edermisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkan4045

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Alacağım Yardım Edermisiniz?
Arkadaşlar
telefon alacağım Samsung Galaxy W İ8150 bu telefonu düşünüyorum HD Oyunlar kasarmı ve
İnternette
hız nasıldır bu ikisi benim için çok önemli ve ucuz yerler biliyorum fakat sizde ucuz yerler biliyorsanız yazarsanız sevinirim.. Vatan Computer gibi .. Birde
arkadaşım
önerdi nokia c6-01 bu telefonda hızlar nasıl hd oyun kasarmı özellik bakımında samsung daha iyi gibi ama genede yardım ederseniz sevinirim.. bide samsung galaxy w i8150 de wifi nereye kadar çekebilir mesela bir odadan bir odaya çekebilirmi (ev 120metre kare
:d:
)
yardımcı
olursanız sevinirim bide android kaca kadar yukseliyor bu telefon şimdiden teşekkürler.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Galaxy W iyidir.Bazı oyunlarda kastığını söylüyorlar ama.C6-01'i oyun istiyorsan düşünme bile.Wi-fi'si bir odadan bir odaya büyük ihtimalle çekecektir.Birde Galaxy W yerine SE Xperia Neo V'yi öneririm.Daha olumlu yorumlar yapılıyor hakkında.

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Arkadaşlar
telefon alacağım Samsung Galaxy W İ8150 bu telefonu düşünüyorum HD Oyunlar kasarmı ve
İnternette
hız nasıldır bu ikisi benim için çok önemli ve ucuz yerler biliyorum fakat sizde ucuz yerler biliyorsanız yazarsanız sevinirim.. Vatan Computer gibi .. Birde
arkadaşım
önerdi nokia c6-01 bu telefonda hızlar nasıl hd oyun kasarmı özellik bakımında samsung daha iyi gibi ama genede yardım ederseniz sevinirim.. bide samsung galaxy w i8150 de wifi nereye kadar çekebilir mesela bir odadan bir odaya çekebilirmi (ev 120metre kare
:d:
)
yardımcı
olursanız sevinirim bide android kaca kadar yukseliyor bu telefon şimdiden teşekkürler.
merhaba, Galaxy W bizzat ben kullanıyorum
Kendim çok memnunum hiçbir yönünden şikayetçi değilim ama c6-01 ile karşılaştıracak olursan ;
C6-01 in ekranı amoled , galaxy w ninki lcd - amoledler biraz daha parlak ve canlı oluyor
c6-01 in hoperlöründen biraz daha fazla ses çıkar galaxy w ye göre
c6-01 internet çekim gücü galaxy w ye göre biraz daha fazladır

işte c6-01 in önde olduğu konular sadece bunlar. Seçimin için alacağın telefon hayırlı olsun, ben galaxy w kullanıyorum gayet te memnunum alıcaksan pişman olmassın hiç merak etme :) Sadece Wi-Fi lere bağlanırken azıcık sorun yaratıyor bunu bir araştırmanı tavsiye ederim.

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Nokia da hd oyun oynanmaz bunu bil :) Hd oyun diyorsan xperia play alabilirsin

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
iyidir iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt