Telefon Alacağım Yardım bi bakın !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkan4045

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Alacağım Yardım bi bakın !
Arkadaşlar telefon alacağım Samsung Galaxy W İ8150 bu telefonu düşünüyorum HD Oyunlar kasarmı ve İnternette hız nasıldır bu ikisi benim için çok önemli ve ucuz yerler biliyorum fakat sizde ucuz yerler biliyorsanız yazarsanız sevinirim.. Vatan Computer gibi .. Birde arkadaşım önerdi nokia c6-01 bu telefonda hızlar nasıl hd oyun kasarmı özellik bakımında samsung daha iyi gibi ama genede yardım ederseniz sevinirim.. bide samsung galaxy w i8150 de wifi nereye kadar çekebilir mesela bir odadan bir odaya çekebilirmi (ev 120metre kare :d: ) yardımcı olursanız sevinirim bide android kaca kadar yukseliyor bu telefon şimdiden teşekkürler.

furkan4045

Üye
    Konu Sahibi
özelliklerini biliyorumda kullanan arkadaşlar açıklarsa daha iyi olur.

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
Samsung Galaxy W İ8150
çok iyi bir seçim yapmışsın hiç şaşma.1.4 ghz ,camera 5 mp android işletim sistemi hiç sorun yaşamazsın beklentilerini karşılar fiyatıda iyi :oke:

taka78

Üye
fena deil ama adroid 4.0 a güncelleyince ram çok sıkıntı yaratır (araştırma yaptımda geldim) bence en az 1gb ram olan bir tel al bu 512 mb ona göre düşün :D

furkan4045

Üye
    Konu Sahibi
fena deil ama adroid 4.0 a güncelleyince ram çok sıkıntı yaratır (araştırma yaptımda geldim) bence en az 1gb ram olan bir tel al bu 512 mb ona göre düşün :D

peki önerebiliceğin başka bir telefon varmı 750 max. fiyat

taka78

Üye
HTC senseşın :D xe var ama pahalı galaxy note war oda 800 tl filen galaxy s2 de rami bilmiom ama çift çekirdek olduğundan rahat karşılar bu arada rami takmamın sebebi biliosunuz ki artık her telefona android güncellemesi gelecek ve eninde sonunda sende 4.0 android kullancan dimi ???

furkan4045

Üye
    Konu Sahibi
tabiki ben zaten telefonu hd oyun,müzik ve internette dolaşmak için alıyorum bu 3 önemli benim için kamerada yakın çekim buda önemli

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
htc desire

-Emre

-Emre

Üye
HTC senseşın :D xe var ama pahalı galaxy note war oda 800 tl filen galaxy s2 de rami bilmiom ama çift çekirdek olduğundan rahat karşılar bu arada rami takmamın sebebi biliosunuz ki artık her telefona android güncellemesi gelecek ve eninde sonunda sende 4.0 android kullancan dimi ???

galaxy note '800' TL filan mı??????

- - - Eklendi - - -

http://www.teknolojix.com/?urun-40631-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-N7000-3G-SiYAH-CEP-TELEFONU.html&ref=akakce

abandonware

abandonware

Üye
c6 yı unut, birazdaha para ekle evo 3d al olmadı, galaxy s advance al ;)

taka78

Üye
s2 için 800 dedim haklısın orda yazarken yanlış yazmışım yazdıktan sonra okumadım da :D bence de evo 3d ye gücün yeterse mutlaka derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt