Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon alacağım tavsiyeleriniz ? ==>>
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
<h4x>
Üye
Telefon alacağım tavsiyeleriniz ? ==>>
Arkadaşlar ortalama günde 4 saat telefonlara bakıyorum. Şuan Limitim 400 - 500 TL arası. Çok kararsız Kaldım Samsung Wawe 525 mi yoksa Monte ' mi diye. Tavsiyelerinizi ve bu iki telefon arasında seçim yapabilmem için bana yardım edermisiniz ???
Burak
Üye
nokia al
NokiaManyaĞ
Üye
Arkadaşım sana benden tavsiye..Telefon alma işini 4-5 ay ertele yaza doğru yani hazirana doğru n8'in fiyatı zaten 600'e düşer ve Süper telefon.Şimdiki fiyatı 1000 tl.Bende şuanda bekliyorum 5-6 ay sonra n8 alıcam sende öyle yap benden demesi
CasuS_87
Üye
bnce samsung alma nokıa 5800 güzel tel bi bak derim
Neverex
Üye
Dostum sana 5530 u tavsiye ederim.İmzamda telefonun incelemesi mevcut.Temiz 2.el bulabilirsen sıfır al.
Arkadaşım sana benden tavsiye..Telefon alma işini 4-5 ay ertele yaza doğru yani hazirana doğru n8'in fiyatı zaten 600'e düşer ve Süper telefon.Şimdiki fiyatı 1000 tl.Bende şuanda bekliyorum 5-6 ay sonra n8 alıcam sende öyle yap benden demesi
4-5 ay sonra nokia n8 in fiyatı en fazla 100tl düser 600 e düsermi arkadasım öyle bir telefon
--------------- Ekleme ---------------
telefon olarakda samsung monte al....
izmirkuzey
Üye
bende aynen senın gıbı arıyorum.kararsızım banada yardım 3 gundur pc basında manyak oldum telefon secemedım
Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Monte harika bir telefon ben hiçbir sorun yaşamadım. Ama 3g senin için önemli değilse Wave 525'i tavsiye ederim, Monte'nin artısı 3g iken Wave 525'in Bada işletim sistemi ile multitouch artıları vardır. Hangisi işine yararsa artık...
<h4x>
Üye
Öncelikle arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim;
NokiaManyaĞ Nokia biraz görünümü kaba duruyor . N8 hariç tabiki.
Neverex Evet baktım inceleme gerçekten müthiş . Telefonun görünümü 5800 a benzediği için pek sıcak bakamadım . Yorumun için teşekkürler.
-BatmaN- Evet dostum birçok kişi bu fikirde. Wawe 525 ' in gerek Flashı , İşletim sistemi ve internet tarayıcısı olsun daha üstün diyorlar. 3G ile aram yok o yüzden 3G gerekli değil.
Hala kararsızım acaba Biraz daha üstüne koyup Wawe 723 mü alsam ...
Yorumlara açıktır konum ...
Neverex
Üye
Evet baktım inceleme gerçekten müthiş . Telefonun görünümü 5800 a benzediği için pek sıcak bakamadım . Yorumun için teşekkürler.