Akıncı
Üye
-
Konu Sahibi
-
iyide tonla özelliği geride bıraktın gerçi seneye bu özellikler büyük ihtimalle note 2'yede gelir ama beklersin sorun bu
- - - Eklendi - - -
o zaman kazıklanmaya mecbursunuz,neden interten alışveriş yapmak istemiyorsunuz ? yorumlara bakın hiç cihazı gönderilmeyen veya parası çöpe giden olmuş mu ?
kazıklanmaken iyisi karşındaki kişi ile alıp konuşmak
karşındaki kişiyle konuşunca elinize ne geçiyor acaba ?adamlar dükkan açıp masraf yapmıyorlar buda fiyatlara olumlu olarak yansıyabiliyor tek fark bu ama yinede siz bilirsiniz kaldı ki adamlardan bir sürü mal alan olmuş hepside memnun alt tarafı kapalı kutu bit cep telefonu satın alacaksınız aynı şey adamların sitelerinde 3D sec gibi güvenlik önlemleride var
illa incehesap.com'dan al demiyorum al buradan seç istediğin siteyi :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ama telefoncudan alarak kazık yemetabi yine sen bilirsin benim tavsiyem bu...
çok teşekkürler ama bütcemi geçer ve kredi kartı bana ait değil
siz bilirsiniz ama bence büyük bir hata içindesiniz ama kart size ait değilse de yapabilecek birşey yok doğru söylüyorsunuzo zaman note 2 veya nexus 4 alın bence
veya biraz bekler misin diyeceğim ama beklemezsin sanırımama beklerseniz s4'ün fiyatı zaten hızlı bir biçimde düşüyor ve 1.300 TL'lere alınabilir olur bir süre sonra ama bekleyemezseniz note 2 yi gözünüz kapalı nexus 4'üde depolama yönünden sorununuz olmayacaksa alın
şu kısa zamanda symbian dan kurtulmak istiyorum s4 düşmesine kadar bekleyemem note 2 yanayım
Bence hiç pişman olmazsın note 2 aldığına. Ben kullanıyorum ekranı çok iyi. Ayrıca S4'den hızlı menü geçişleri var.
2 tane gm discovery al
note 2 al
şu kısa zamanda symbian dan kurtulmak istiyorum s4 düşmesine kadar bekleyemem note 2 yanayım
cortex a15 4 çekirdekli işlemci ve 2GB ddr3 ram mi yoksa aradaki 200-300 TL'lik farktan dolayı cortex a9 4 çekirdekli işlemci ve ddr2 ram mi ?
ama kullanım olarak çok fark edeceğini pek sanmıyorum hatta note 2 belkide 720p ekrana sahip olduğundan farkı kapatıyordur bile
güzel olur ama en son limit 1500
ne zamana kadar bekleyeceğim
abi 10-15 TL için mi bunu yapıyorsun bence biraz dişini sık abi bekle 1.510'un altına illaki inecektir burada kaçındığın 10-15 TL ileride sana 100-200 TL olarak geri dönecektir...
kredi kartından çekip taksit şeklinde ödeyeceğim limit var mı kadaro kadar parayı bulup 15 tl bulamamak
Galaxy Nexus 4 1399 tl hemde özellikleri de gayet iyi ...
kredi kartından çekip taksit şeklinde ödeyeceğim limit var mı kadar
bende öyle düşünüyorum ama ne zaman istediğim fiyata düşerS4 için bekle derim ama note 2 de yarı yolda bırakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?