Telefon alacağım önerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glorkpixels

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alacağım önerileriniz
selam dostlar T20 mim gazi olmasından sonra ( 7 kez garantiye gitti şimdi mahkemede ) telefon almaya karar verdim 1000 tl ye kadar çıkabiliyorum en fazla. alabileceğim en iyi telefonları görmek istiyorum önerilerinizi bekliyorum. ben telefonu çok kullanırım. müzik çok dinlerim ses kalitesi iyi olmalı . fotoğraf çekimi net olmalı, 3g de şarjı dayanmalı whatsapp ,tumblr, twitter için en az bi 12 saat . oyun olarak ne güzelse oynarım . Ekranı biraz büyük olsa iyi olur önerilerinizde ellerim büyük biraz böyle aklımdakiler

şuan araştırıp sevdiğim telefonlar bu telefonları önerir misiniz ayırıca?

MOTOROLA MOTOROLA RAZR XT910
vatanbilgisayar .com /Cep%20Telefonu/htc-htc_desire_x_wh-desire-x-cep-telefonu(beyaz)/productdetails.aspx?I_ID=62914

ve

HTC DESİRE X
vatanbilgisayar .com /Cep%20Telefonu/htc-htc_desire_x_wh-desire-x-cep-telefonu(beyaz)/productdetails.aspx?I_ID=62914

not: telefonda opera han..ler çalışırsa harika olur.

Android Police

Android Police

Üye
yukaridekiler arasından desire x i öneririm

desire x
s3mini
xperia p

yazdığım modeller iyidir onlarada bak s3mini benim tercihim kuvvetli işlemci ve rama sahip ekranı da büyük sayılır batarya 1500 mAh

OPC

OPC

Üye
LG Optimus L9 da var incelenebilir.

Ben Razr'ın tipini sevmedim birde Motorola olması yüzünden eledim. Xperia P iyidir ama tavsiye ederim. Bende bir ara almayı düşünüyordum aynı senin gibi sonra acelem olmadıgı için 2013 cihazları ardından gelecek indirimleri beklemye karar verdim.

aleranol

aleranol

Üye
2. El temiz bulursan not1 al en iyisi. 12 saat sarj demişsin. Bana not2 12 saat % 15kalana kadar yetiyor deli gibi 3g müzik ve oyun oynarim.not1 de gayet iyi şarjda. Eğer yok yav :D dersen s3 mini en iyisi.

OPC

OPC

Üye
2. El temiz bulursan not1 al en iyisi. 12 saat sarj demişsin. Bana not2 12 saat % 15kalana kadar yetiyor deli gibi 3g müzik ve oyun oynarim.not1 de gayet iyi şarjda. Eğer yok yav :D dersen s3 mini en iyisi.

S3 miniyi en iyisi yapan şey nedir acaba :) Razr dururken s3 mini mantıklı değil gibime geliyor

glorkpixels

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini yi istemiyorum :D zaten samsung arayüzünden nefret ediyorum :/ ikinci el almayı hiç düşünmüyorum.. Razr ın tipi çirkin fakat özellikler akıyo yani :D xperia p yi düşünüyorum iyi gibi ayrıca

huawei ascend p1 i sevdim on nasıl ?

Kerim.

Kerim.

Üye
xperia p veya s3 mini

bryces

Üye
desire x tavsiye ederim arkadaşım da vardı ve gayet iyiydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt