HTC Desire 626 akıllı telefon Türkiye pazarına giriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC Desire 626 akıllı telefon Türkiye pazarına giriyor
Böyle giriş seviyesi donanım ve fiyat 1000tl htc sen ne yapıyorsun ondan sonra htc zarar açıkladı firma zor durumda batacak haberlerini okuyoruz :hmmm

HTC Desire 626 akıllı telefon ülkemizde Ağustos ayında satışa sunuluyor.


Tayvan kökenli akıllı telefon üreticisi HTC, geliştirdiği cihazları ile pazardaki yükselişini sürdürüyor. Üst seviye cihazların yanı sıra orta ve giriş seviye cihazları ile de kendini gösteren firma, HTC Desire 626 akıllı telefonu resmen duyurmuş ve ilk olarak da Tayvan’da satışa sunmuştu. HTC’nin akıllı telefonu daha sonra da uluslararası pazarda satışa sunuldu.



Desire ailesinin üyesi HTC Desire 626 akıllı telefon ülkemizde satışa sunulacak. Orta segmentin önemli cihazlarından biri olan Desire 626 akıllı telefon Ağustos ayının sonuna doğru ülkemizde beğeniye sunulacak. HTC Desire 626 akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 120 x 720 piksel çözünürlüğünde 5” genişliğinde dokunmatik ekrana ev sahipliği yapıyor. 1.2 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli Qualcomm’un Snapdaragon 410 yonga setinden gücünü alan cihaz, 1GB sistem belleği ve 16GB dahili hafıza alanını bünyesinde barındırıyor.

Arka yüzeyinde otofokus ve LED flaş destekli, BSI sensörlü 13 MP çözünürlüğünde kamera ve ön yüzeyinde ise BSI sensörlü, f/2.2’lik 34mm’lik lensi olan 5MP çözünürlüğünde kamerası yer alan akıllı telefon, Android 5.1 Lollipop yazılımını kullanan cihaz gücünü 2000mAh bataryasından alıyor. HTC ülkemizde 1000-1100TL aralığında fiyat etiketi ile pazara sunulacak.

HTC Desire 626 akıllı telefon Türkiye pazarına giriyor - MaxiCep
 


teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tasarım güzel ama kusura bakmasınlar 1gb ram halen daha koyacak yüzü nereden buluyorlar çok merak ediyorum. Hele ki Androidte.
 
yeumyang

yeumyang

Moderator
1000 tl altı cihazlarda bile 700 800 tl cihazlarda bile artık 2 gb ram var raflarda durur diye düşünüyorum
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Fiyat olarak çok pahalı :hmmm

o fiyata m4 aqua hatta lg g2 alınıyor :ehe
 
skylinegti

skylinegti

Üye
HTC mümkünse bu telefonla Türkiye'ye falan girmesin hatta dükkanı kapatıp kendi ülkesine dönsün... :D
 
hikmet366

hikmet366

Üye
120 ×720 ekran nedir ya
 
0MG90

0MG90

Üye
1GB RAM ve batarya olmamış. Onun dışında iyi.
 

Emre

Üye
yeni çöp erken gelmiş.
 


Üst Alt