Telefon alacağım ne olur bi yardımcı olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fbcagdas

Üye
    Konu Sahibi
ucuz oldugu için aldım telefon çok temiz kartonunda ve 150 ytl ucuz geldi.alıcı bulabilirsem 200 e falan satarım hem eski telefonum nostaji yapmış oldum

ucuz oldugu için aldım telefon çok temiz kartonunda ve 150 ytl ucuz geldi.alıcı bulabilirsem 200 e falan satarım hem eski telefonum nostaji yapmış oldum
Bugün İstanbul'da ikinci el siyah bir SX1 sordum, 200 dedi. Sen kutusuyla ve temiz olarak aldığını söylüyorsun. 200'e rahat rahat satarsın.

PeeDee

Üye
n70 tavsiye ederim,n72'den hiçbir eksiği yok,2.kamerası da cabası...

abicim walla ben n72 kullanıyom yeni aldım walla çok memnunum tavsiye ederim 512 mb mmc si var 2.0 megapixel kamerası ayrıca flash ı var 600 ytl bence çok ucuz süper telefon kafanı karıştırmayayım ama bence şahane telefon en iyisini yinede sen bilirsin ...

Roket

Üye
Değerli arkadaşlar bende Nokia N 95 almayı düşünüyorum ancak fiyatları hakkında bilgim yok fiyatını bilen arkadaşlar varsa aşağı yşukarı genel olarak fiyatını yazarlarsa memnun olurum. SAYGILAR...

DeLmIrA

Üye

hocam henuz piyasaya cıkmadı 2007 2.ceyrek dio nisan mayis gibi cıkması lazim yani ama 1000ytlden aşagı cıkacagina hiç sanmam

chadashh

Üye
1550 ytl şu anki standart fiyatı ama yazın sonuna doru düşeceğini tahmin ediorm

Güzel kardeşım bence telefonu nıcın almak ıstyosun onu dusun musıc uzerıne almak ıstyosan 5300 bine bir ama hasss hem musız hem oyun için ıstyosan 600 7610 oyun ıcınde hasma yok video kamera musız istyosan 5610 ama bunlar tabikı otekı tell war aam dedgım gibi işte niçin tell aldıgını dusun fılası ne yapıcan dedıgım gıbı yap once dusun sana tell almak kıstosan yardımcıda olabilirim

ByAbsn

Üye
6220 al s60v3 süper telefon

eyup007

Üye
kardeş s60v3 dedin s60v3 ler için flash lite 3.0 ayriyeten yüklenebiliyor..

tabi flaş derken telefonun kamera flaşıysa diyecek birşeyim yok 5800 veya 6220 almanı tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...