Bahadir_fb
Üye
Son Bi yorum yazayım, arkadaşım 1 hafta önce aldı ve sırf ekran kalitesi olarak almayın diyorum.. gündüz dışarıda ekranı görmeniz imkansız gibi ve alttaki menu tuşlarında ışık olmadığı için gece göremiyorsunuz. Gerisine siz karar verin.Kararımı verdim Asus Zenfone Max dan vazgeçtim onun yerine Zenfone 2 alacağım (alabilirsem 32GB)
bence yeniden düşünün kapasitif tuşların ışıklandırması bile yo o telefonda.Kararımı verdim Asus Zenfone Max dan vazgeçtim onun yerine Zenfone 2 alacağım (alabilirsem 32GB)
bence yeniden düşünün kapasitif tuşların ışıklandırması bile yo o telefonda.
hmm...Son Bi yorum yazayım, arkadaşım 1 hafta önce aldı ve sırf ekran kalitesi olarak almayın diyorum.. gündüz dışarıda ekranı görmeniz imkansız gibi ve alttaki menu tuşlarında ışık olmadığı için gece göremiyorsunuz. Gerisine siz karar verin.
ne gibi sorunu var? ''sırf ekran kalitesi için almayın'' derken ne demek istiyorsunuzSon Bi yorum yazayım, arkadaşım 1 hafta önce aldı ve sırf ekran kalitesi olarak almayın diyorum.. gündüz dışarıda ekranı görmeniz imkansız gibi ve alttaki menu tuşlarında ışık olmadığı için gece göremiyorsunuz. Gerisine siz karar verin.
o da olabilir...Lg G3 alabilirsin.
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Hepsiburada.com'dan aldım kırmızı deri almıştım.1250 tl ye g4 nasıl aldınız ? sıfır mı ikinci el mi ?
nereden aldınız?
Aldığın Cihaz İthalatçı Garantılı Bilgin Var Değilmi?Hepsiburada.com'dan aldım kırmızı deri almıştım.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkürler...Normalinden 100mAh eksik. Tercih sizin.
Evet var. Ithalatcilarin ilgili olduğu hakkında yorumlar okudum, cihazda sıkıntısız bir şekilde elime ulaştı.Aldığın Cihaz İthalatçı Garantılı Bilgin Var Değilmi?
Garantisinede Bakanların Normal Mahalle Dükkanı Olduklarınıda Bil.Eğer Cihaz Arıza Verirse Ki En Son İsteyeceğin Şey Olucak Başın Çok Ağrır Söyleyeyim.Evet var. Ithalatcilarin ilgili olduğu hakkında yorumlar okudum, cihazda sıkıntısız bir şekilde elime ulaştı.
Uyarı için teşekkür ederim. Ben uzun zamandır takipte olduğum birinede biraz güvenerek aldım.Garantisinede Bakanların Normal Mahalle Dükkanı Olduklarınıda Bil.Eğer Cihaz Arıza Verirse Ki En Son İsteyeceğin Şey Olucak Başın Çok Ağrır Söyleyeyim.
Bizzat S4de Bu İthalatçi Firmanın Baktığı Yere Gittim Ankarada Adam Bana Ne Dedi Biliyormusun Daha Doğrusu Biz Ona Dedikki O Zamnalar 5.0 Çıkmamişti Ne Zaman Çıkacak Filan Siz Yükleyebilirmisiniz Dedi Şu An Çıkmadı Ama 25 30 TLye ROM atarız Dedi Aynen Bunu Dedi Düşün Samsung Türkiyeye Gidiyorsun Adam Sana Modifiyeli Yazılım Yüklüyor Rootlanıyor Cihaz Veriyor Sana Yani Buna Gülermisin Ağlarmısın Yinede Ben Önermiyorum Özellikle Dikkat Ediyorum Aldığım Yere Soruyorum Kim Bakıyor Garantisine DiyeUyarı için teşekkür ederim. Ben uzun zamandır takipte olduğum birinede biraz güvenerek aldım.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?