Telefon Tavsiyesi Telefon alacağım max. 1000 TL

Kararımı verdim Asus Zenfone Max dan vazgeçtim onun yerine Zenfone 2 alacağım (alabilirsem 32GB)
Son Bi yorum yazayım, arkadaşım 1 hafta önce aldı ve sırf ekran kalitesi olarak almayın diyorum.. gündüz dışarıda ekranı görmeniz imkansız gibi ve alttaki menu tuşlarında ışık olmadığı için gece göremiyorsunuz. Gerisine siz karar verin.

Konu Sahibi
bence yeniden düşünün kapasitif tuşların ışıklandırması bile yo o telefonda.
hmm...
Ben oyun oynayan birisiyim kasma,donma falan olmasını istemiyorum(bu yüzden ram işlemci ve ppi önemli bu yüzden Max dan vazgeçtim incelemelerini izlerken şunu farkettin tıklayınca
2 3 saniye sonra açılıyor),şarjının uzun gitmesini istiyorum(bu yüzden max alacaktım ama ondanda şüpheliyim...)
İstediğim şekilde bir telefon yokmu ya ???
ne gibi sorunu var? ''sırf ekran kalitesi için almayın'' derken ne demek istiyorsunuz
Güncel

Lg G3 alabilirsin.

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

Konu Sahibi
Lg G3 alabilirsin.

iPhone ile uygulamasından gönderildi.
o da olabilir...
off ya çok kafam karıştı
Son Durum :
Asus Zenfone Max (16GB)
Asus Zenfone 2 (32GB
LG G3 (32GB)

Oylama başlamıştır...
Arkadaşlar peki Sony Xperia Z2 nasıl bir telefon ve ortalama kaç TL ?

OPYBOBS

Üye
Ben 1250tl'ye LG G4 aldırttım, gayet memnunlar. Ekranı QHD Snapdragon 808 ve 3GB Ram 32ROM var. Sony Xperia Z2 sormuşsunuz incelediğim kadarı ile ekranı karanlik gözüktü gözüme, yeni nesil işlemci tercih etmeniz daha yerinde olur. Karar sizin.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu Sahibi
1250 tl ye g4 nasıl aldınız ? sıfır mı ikinci el mi ?
nereden aldınız?

Konu Sahibi
2900 mAh batarya var az değil mi

OPYBOBS

Üye
Normalinden 100mAh eksik. Tercih sizin.

Tepkiler: falconn00

OPYBOBS

Üye
Aldığın Cihaz İthalatçı Garantılı Bilgin Var Değilmi?
Evet var. Ithalatcilarin ilgili olduğu hakkında yorumlar okudum, cihazda sıkıntısız bir şekilde elime ulaştı.

Evet var. Ithalatcilarin ilgili olduğu hakkında yorumlar okudum, cihazda sıkıntısız bir şekilde elime ulaştı.

Garantisinede Bakanların Normal Mahalle Dükkanı Olduklarınıda Bil.Eğer Cihaz Arıza Verirse Ki En Son İsteyeceğin Şey Olucak Başın Çok Ağrır Söyleyeyim.

OPYBOBS

Üye
Garantisinede Bakanların Normal Mahalle Dükkanı Olduklarınıda Bil.Eğer Cihaz Arıza Verirse Ki En Son İsteyeceğin Şey Olucak Başın Çok Ağrır Söyleyeyim.
Uyarı için teşekkür ederim. Ben uzun zamandır takipte olduğum birinede biraz güvenerek aldım.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bizzat S4de Bu İthalatçi Firmanın Baktığı Yere Gittim Ankarada Adam Bana Ne Dedi Biliyormusun Daha Doğrusu Biz Ona Dedikki O Zamnalar 5.0 Çıkmamişti Ne Zaman Çıkacak Filan Siz Yükleyebilirmisiniz Dedi Şu An Çıkmadı Ama 25 30 TLye ROM atarız Dedi Aynen Bunu Dedi Düşün Samsung Türkiyeye Gidiyorsun Adam Sana Modifiyeli Yazılım Yüklüyor Rootlanıyor Cihaz Veriyor Sana Yani Buna Gülermisin Ağlarmısın Yinede Ben Önermiyorum Özellikle Dikkat Ediyorum Aldığım Yere Soruyorum Kim Bakıyor Garantisine Diye

Konu Sahibi
Güncel
LG Optimus G Pro hakkında ne düşünürsünüz sevgili forum üyeleri ?

Rancho

Üye
200 tl daha koy hepsiburada.com dan 1200 e LG G4 al.

0MG90

Üye
Önerilerim bunlar

Konu Sahibi
Alcatel İdol 3 fena değilmiş...