Öneri Telefon acılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
cwmnin nasıl olduğu önemli değil, Anıl. Adam zipin içindeki bir dosyayı düzenliyor videoda.

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Invoke

Invoke

Üye
PC şart gibi. :D

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
En iyisi stock rom at kafan rahat kalsin

Invoke

Invoke

Üye
O nasıl olacak la? Telefonu açamıyorsun ki zaten. Programı da açamayacaksın. :D Ee ne anladık?

Boş ver, sen basit iş. Telefonun açılır, rahat ol. Sınav nasıl geçti? :D

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
O nasıl olacak la? Telefonu açamıyorsun ki zaten. Programı da açamayacaksın. :D Ee ne anladık?

Boş ver, sen basit iş. Telefonun açılır, rahat ol. Sınav nasıl geçti? :D
güzeldi valla zor gelmedi o kadar bana ama önümdeki kıza gıcık oldum verilen şekerleri tam soruya odaklanıyorum kız sekeri acıyo patlatasım geldi 2 tane :DBANA HIZLI INEN STOCK VERİRMİSİN TABLETTEN
İNDİRİNCE YARIDA KESİLDİ

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
güzeldi valla zor gelmedi o kadar bana ama önümdeki kıza gıcık oldum verilen şekerleri tam soruya odaklanıyorum kız sekeri acıyo patlatasım geldi 2 tane :DBANA HIZLI INEN STOCK VERİRMİSİN TABLETTEN
İNDİRİNCE YARIDA KESİLDİ

asabi geliştirici varsa çözüm var hemen veriyorum linki please wait

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
ya yardım et duzelsin hadi kocum
installing system set perm some chaınled faıled e error in storage sdcart 1 status 7 ınstallion abortad boyle yazıyornapmam lazım
Mehmet bu hatayı beriyor sonunda romun napmam lazım

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
ya yardım et duzelsin hadi kocum

buraya gir ama downlaoda basma logine gir sana hesabımi vericem daha hizli indirebilmen için ve internet download manager kullan

kullanıcı adi:msaidari
şifre:salakhesap11

daha hızlısı yok gardaş

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi

buraya gir ama downlaoda basma logine gir sana hesabımi vericem daha hizli indirebilmen için ve internet download manager kullan

kullanıcı adi:msaidari
şifre:salakhesap11

daha hızlısı yok gardaş
yukarı bi okusana saol ama ınmeye devam ediyo benım rom

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Anıl orjinal rom.kurmaya calismiyor musun? cihazda cwm mi yüklü?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
cwm den hassanı yukluyodum işte

hassan sabikali rom artık benim gözümde.bende yuklicektim vazgeçtim zaten geliştiricidi de Bağdatli teröristin teki bence :D konuya gelince cwmye gir full wipe yap format system filan olanların da hepsini yap ama format/sdcard1 yapma çünkü o hafıza kartını siler. full wipe yaptıktan sonra cwm deyken direk download moda atla ve orjinal romu odinden flasla

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
simdi rom inınce dırek odınle stock turkıye 4.4.2 romunu yapsam olmazmı

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
simdi rom inınce dırek odınle stock turkıye 4.4.2 romunu yapsam olmazmı
olmaz eski romdan artıklar kalir. komple işletim sistemini sil üzerine 4.4.2yi yükle ben hep öyle yapıyorum

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
sunu bana tam anlat ben anlamıyorum oyle ayrıntılı anlatım yaparmsın

4.4.2yi kurmadan önce:
CWM recoverye gir. wipe data/factory reset,wipe cache partition,wipe dalvik cache,format/cache,format/data,format/system ve format/sdcard0 yap. daha sonra cihazı download moda al. ama telefonu açmadan direk cwmden download moda gec. sonrada romu odinden çak

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
4.4.2yi kurmadan önce:
CWM recoverye gir. wipe data/factory reset,wipe cache partition,wipe dalvik cache,format/cache,format/data,format/system ve format/sdcard0 yap. daha sonra cihazı download moda al. ama telefonu açmadan direk cwmden download moda gec. sonrada romu odinden çak
cwmden dowland moda nasıl alınıyor

Üst Alt