tmytrnc_
Üye
Baska rom indir yuklemeyi deneAyni romu tekrar indir bazen oluyor boylebenim cvm boyle degil philzi toucwizz 6.0.4 mu ne
pc sart yani off
Baska rom indir yuklemeyi deneAyni romu tekrar indir bazen oluyor boylebenim cvm boyle degil philzi toucwizz 6.0.4 mu ne
pc sart yani off
yav sensonicde olmadıBaska rom indir yuklemeyi deneAyni romu tekrar indir bazen oluyor boyle
tmm ozaman ben pc bulup stock atmaktan baska sansım yok öylemicwmnin nasıl olduğu önemli değil, Anıl. Adam zipin içindeki bir dosyayı düzenliyor videoda.
tmm mecbur bulucam artıkPC şart gibi.![]()
bende neden bulasdım bilmiyomkisu telefonlaraada odın programı cıksaydı ne guzel olurdu off ofEn iyisi stock rom at kafan rahat kalsin
güzeldi valla zor gelmedi o kadar bana ama önümdeki kıza gıcık oldum verilen şekerleri tam soruya odaklanıyorum kız sekeri acıyo patlatasım geldi 2 taneO nasıl olacak la? Telefonu açamıyorsun ki zaten. Programı da açamayacaksın.Ee ne anladık?
Boş ver, sen basit iş. Telefonun açılır, rahat ol. Sınav nasıl geçti?![]()
BANA HIZLI INEN STOCK VERİRMİSİN TABLETTENgüzeldi valla zor gelmedi o kadar bana ama önümdeki kıza gıcık oldum verilen şekerleri tam soruya odaklanıyorum kız sekeri acıyo patlatasım geldi 2 taneBANA HIZLI INEN STOCK VERİRMİSİN TABLETTEN
İNDİRİNCE YARIDA KESİLDİ
Mehmet bu hatayı beriyor sonunda romun napmam lazıminstalling system set perm some chaınled faıled e error in storage sdcart 1 status 7 ınstallion abortad boyle yazıyornapmam lazım
ya yardım et duzelsin hadi kocum
alakhesap11yukarı bi okusana saol ama ınmeye devam ediyo benım romLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buraya gir ama downlaoda basma logine gir sana hesabımi vericem daha hizli indirebilmen için ve internet download manager kullan
kullanıcı adi:msaidari
şifrealakhesap11
daha hızlısı yok gardaş
cwm den hassanı yukluyodum işteAnıl orjinal rom.kurmaya calismiyor musun? cihazda cwm mi yüklü?
cwm den hassanı yukluyodum işte
konuya gelince cwmye gir full wipe yap format system filan olanların da hepsini yap ama format/sdcard1 yapma çünkü o hafıza kartını siler. full wipe yaptıktan sonra cwm deyken direk download moda atla ve orjinal romu odinden flaslaolmaz eski romdan artıklar kalir. komple işletim sistemini sil üzerine 4.4.2yi yükle ben hep öyle yapıyorumsimdi rom inınce dırek odınle stock turkıye 4.4.2 romunu yapsam olmazmı
sunu bana tam anlat ben anlamıyorum oyle ayrıntılı anlatım yaparmsınolmaz eski romdan artıklar kalir. komple işletim sistemini sil üzerine 4.4.2yi yükle ben hep öyle yapıyorum
sunu bana tam anlat ben anlamıyorum oyle ayrıntılı anlatım yaparmsın
cwmden dowland moda nasıl alınıyor4.4.2yi kurmadan önce:
CWM recoverye gir. wipe data/factory reset,wipe cache partition,wipe dalvik cache,format/cache,format/data,format/system ve format/sdcard0 yap. daha sonra cihazı download moda al. ama telefonu açmadan direk cwmden download moda gec. sonrada romu odinden çak