Öneri Telefon acılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
Telefon acılmıyor
Arkadaslar cwm den rom yuklerken sonunda hata verıyor ve telefon acılmıyor napmam lazım
cıhaz s4

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
Download modda acmayi dene acilirsa odin ile stock rom flashla

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
dowland modd acılıyor cihaz rootlu ve custom rom yuklu cwmyle beraber stock yuklenirmi

Invoke

Invoke

Üye
wipe yaptın mı hacı?

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
wipe yaptın mı hacı?
ya bi yardım et ya nolur bak şimdi wipe data wipe parition wipe data factory reset attım sonra storage 1den romu seciyom yes insatall diyom sonunda hata yeriyor suan pc bulmam imkansız telden kurtarma mumkunmu

Invoke

Invoke

Üye
belki kuracağın rom hatalıdır? başka rom var mı telefonda?

Invoke

Invoke

Üye
yok rom hatalı degıl rom u 5 gun onceki kurmustum şimdi hata veriyor sonunda error dıyo napmam lazım

hacı error veriyor da ne diye error veriyor, başka bir şey yazmıyor mu? 5 Gün önce nasıl kurmuştun? Bir şeyi eksik yapıyor olma ihtimalin yok mu?

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
hacı error veriyor da ne diye error veriyor, başka bir şey yazmıyor mu? 5 Gün önce nasıl kurmuştun? Bir şeyi eksik yapıyor olma ihtimalin yok mu?
storage bilmem ne dıyo dur bıdaha deniyim ne dıyosa yazım buraya

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
ya bi yardım et ya nolur bak şimdi wipe data wipe parition wipe data factory reset attım sonra storage 1den romu seciyom yes insatall diyom sonunda hata yeriyor suan pc bulmam imkansız telden kurtarma mumkunmu

@-qarapapaq-
Dalvik cache ve format systemi atlamis? Sorun o olabilirmi?

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
installing system set perm some chaınled faıled e error in storage sdcart 1 status 7 ınstallion abortad boyle yazıyornapmam lazım

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
5 gun once ne yaptinda oldu?

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
aynı seyleri yaptım ve oldu napmam lazım düzeltmem şart ha bu arada odınden stock yukleyince cwm ve root gidermi

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
Invoke

Invoke

Üye
aynı seyleri yaptım ve oldu napmam lazım düzeltmem şart ha bu arada odınden stock yukleyince cwm ve root gidermi

Root gider. CWM'yi bilemiyorum. Biz de gitmiyordu ama gitmez büyük ihtimalle.

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Invoke

Invoke

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
Cok ilginc bir sorun

Stock rom atarsan duzelmesi lazim
Yuksek ihtimalle cwm gidecektir