ya bi yardım et ya nolur bak şimdi wipe data wipe parition wipe data factory reset attım sonra storage 1den romu seciyom yes insatall diyom sonunda hata yeriyor suan pc bulmam imkansız telden kurtarma mumkunmuwipe yaptın mı hacı?
yok rom hatalı degıl rom u 5 gun onceki kurmustum şimdi hata veriyor sonunda error dıyo napmam lazımbelki kuracağın rom hatalıdır? başka rom var mı telefonda?
dowland modd acılıyor cihaz rootlu ve custom rom yuklu cwmyle beraber stock yuklenirmi
Acede custom rom atinca wipeye gerek yok s4 tede ayni mantik olmasi gerekmez mi?wipe yaptın mı hacı?
yok rom hatalı degıl rom u 5 gun onceki kurmustum şimdi hata veriyor sonunda error dıyo napmam lazım
Romu tekrar yukleyok rom hatalı degıl rom u 5 gun onceki kurmustum şimdi hata veriyor sonunda error dıyo napmam lazım
storage bilmem ne dıyo dur bıdaha deniyim ne dıyosa yazım burayahacı error veriyor da ne diye error veriyor, başka bir şey yazmıyor mu? 5 Gün önce nasıl kurmuştun? Bir şeyi eksik yapıyor olma ihtimalin yok mu?
ya bi yardım et ya nolur bak şimdi wipe data wipe parition wipe data factory reset attım sonra storage 1den romu seciyom yes insatall diyom sonunda hata yeriyor suan pc bulmam imkansız telden kurtarma mumkunmu
aynı seyleri yaptım ve oldu napmam lazım düzeltmem şart ha bu arada odınden stock yukleyince cwm ve root gidermi
ya root gitsin cwm de gitsin de tel acılsın ama telden halledemezmiyizRoot gider.
benim cvm boyle degil philzi toucwizz 6.0.4 mu neMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
pc sart yani offCok ilginc bir sorun
Stock rom atarsan duzelmesi lazim
Yuksek ihtimalle cwm gidecektir