Telefon Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fransuvain

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Açılmıyor
Arkadaşlar SX1 Açılmıyor Şarjı Full Ama Telefon Açılmıyor Servise Götürmeden Yaptırabilirmiyim

cmert

cmert

Üye
<div class='quotetop'>(Fransuvain &#064; Jan 20 2006, 11&#58;17 PM) [post=257914]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> Arkadaşlar SX1 Açılmıyor Şarjı Full Ama Telefon Açılmıyor Servise Götürmeden Yaptırabilirmiyim [/b][/quote]

ilk öce * + # ve power tuşuna aynı anda başarak hard format at.

Fransuvain

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(cmert17 &#064; Jan 21 2006, 12&#58;46 PM) [post=258186]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Fransuvain &#064; Jan 20 2006, 11&#58;17 PM) [post=257914]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> Arkadaşlar SX1 Açılmıyor Şarjı Full Ama Telefon Açılmıyor Servise Götürmeden Yaptırabilirmiyim [/b][/quote]

ilk öce * + # ve power tuşuna aynı anda başarak hard format at.
[/b][/quote]

nafile her formatı denedim olmuyor

RockFord Fosgate

Üye
baba belkı tusta problem wardır yoksa zatem tel bozulmustur servıse gotur bence&#33;&#33;&#33;

barabelli

barabelli

Üye
* + # hard format derım arkadaasların dedıgı gıbı

cumcum23

Üye
hard&#39;ı denemiş olmuyomuş bence serwise götür

sx1den ayrılmak çok zor olur be abi yani benim başıma gelse ööle bişey yatar ölürüm

Acil şifalar inşallah düzelir

korkma korkma düzelir

Fransuvain

Üye
    Konu Sahibi
Ya Anlamadım Delırcem Ya Telefonun Bataryasını Oynatıyorum Ekran Gelıyor Sonra Kendılıgınden Kapanıyor

cmert

cmert

Üye
<div class='quotetop'>(Fransuvain &#064; Jan 21 2006, 08&#58;39 PM) [post=258679]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> Ya Anlamadım Delırcem Ya Telefonun Bataryasını Oynatıyorum Ekran Gelıyor Sonra Kendılıgınden Kapanıyor [/b][/quote]

akla normal olarak temassızlık problemi geliyo

turgay89

turgay89

Üye
arkadaslar 1 ay once falan bi arkadasımın basına da gelmisti.. garantiye yolladı.. onemli bisey degil demisler.. baya kısa bi surede gelmisti tel garantiden.. garantiye ver istersen..

RockFord Fosgate

Üye
bencede tus takımının bastıgı yerle ılgılı bır sorun olabılır&#33;&#33;&#33;bı servıse gotur basın agrımaz merak etme buyuk bı sorun yoktur&#33;&#33;&#33;:)

Fransuvain

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar İlginiz İçin Hepinize Teşekkür Ediyorum Telefonun Bataryası Dişlere Teması Etmiyor Galiba Telefoncuya Verip Yaptırsam Kaça Olur SizcE?

cmert

cmert

Üye
<div class='quotetop'>(Fransuvain &#064; Jan 22 2006, 02&#58;02 PM) [post=259328]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> Arkadaşlar İlginiz İçin Hepinize Teşekkür Ediyorum Telefonun Bataryası Dişlere Teması Etmiyor Galiba Telefoncuya Verip Yaptırsam Kaça Olur SizcE? [/b][/quote]

sorun tam olrak buysa telciye vermene ne gerek var.temas olmayan ayaklara iletken koyarsın olur biter.

mesay

Üye
arkadaşım aynı problem için gittim bana virüs var telefonda dediler yazılım falan dediler 40 ytl istediler bende telefonumu bana verin dedim kızmıştım telefon kapalı iken aynı anda açma * ve kare tuşlarına aynı anda bastım telefon formata geçti ve sonra düzeldi

Fransuvain

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Servise Verdim 300 YTL İstediler :S İçinden parça değiştirilcekmiş işletim sistemi filan dediler parayı verirsiniz ama yapılmayabilirde dediler bu telefon kurtulmaz mıı artık ?

Fransuvain

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yine Ben Yine Bİr Sorun Telefonumdan Ses Gelmiyor Telefoncuya Götürdüm Hiç Bir Parçasında SOrun YOk Program Atınca Geçer Dediler Bu Program Ne Programı Oluyor

Bu Arada Benim Telin 5 Tuşu Yerinden Çıkdı Takmaya Çalışıyorum takamıyorum ne yapmalıyım yapıitırıcı mı kullansam

Altun.

Altun.

Üye
abi sendede ne tel warmış her tarafı dökülüyü yaaa
300 ytl ne yaaa wermeyi düşünmüyosun heralde o parayı. temaszızlık prob. kendin halledersin. tuşuda kapağı çıkar tak. heralde çıkıyodu sx1 in kapağı???

Fransuvain

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(chona &#064; Feb 2 2006, 09&#58;10 PM) [post=269757]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
abi sendede ne tel warmış her tarafı dökülüyü yaaa
300 ytl ne yaaa wermeyi düşünmüyosun heralde o parayı. temaszızlık prob. kendin halledersin. tuşuda kapağı çıkar tak. heralde çıkıyodu sx1 in kapağı???
[/b][/quote]

Abi Hiç Sormaya Batırcak Bu Tel Beni Satmayı Düşünüyorum Aslında Çok Sorun Çıkartıyor BU Tel

Telefonu Yaptırdım Hata Patch Bile Attım Ama Ses Gitti Bu Seferde Adam Sesi Programla Düzelir Diyo Ya da Yeni Bir Ses Entegresi Takılcak Diyor Bende Anlamadım Ne Yapcam

bestdrummer

Üye
takman imkans&#305;z alt&#305;nda plastik malzeme var ben 4 kere laponlad&#305;m &#351;imdi komple di&#287;i&#351;tirmek üzereyim.en üstteki sorun bence kasan eski olabilirmi acaba diyorum çok aç&#305;p kapt&#305;nmi kasay&#305; ozaman esnemi&#351; ve temass&#305;zl&#305;k problemi olr bence birde &#351;eyi dene açma tu&#351;u ve joystic e bas&#305;l&#305; tut ekrana beyaz sayfa geliyorsa sorun kesin kasada

radovex

Üye
telefona 2 format çak düzelir .ben öyle yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt