telefon açılmıyor lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
semih3408

semih3408

Üye
    Konu Sahibi
telefon açılmıyor lütfen yardım
telefonum c6-01. symbian anna güncellemesi yapıyordum ve hata verdi birden. sonra çıkardım açmaya çalıştım açılmıyor. ilk defa güncelleme yaptığım için çok bilmiyorum. lütfen anlayan arkadaşlar yardım.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
burdan sadece yönergeleri izle nasıl yapıldığına bak http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...1-01_79-92-yeni-yazilim-yenilendi-465754.html sen navifirimden veya indirdiğin hack li dosyaları nereye atacağını iyice anla ve geri kalanını burdan takip edip olayı çözümle kardeş. indirdiğin dosyaları. C:/Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-596 şeklinde klasörlere kopyala yoksada klasörü kendin oluştur indirdiğin dosyalrı içine atıver. daha sonrada phoenix zaten yüklü geri kalanıda burdan takip edip kısa basit şekilde kurtara bilirsin. Yazılım yüklerken çöken telefonları diriltme!!! Denedim! burdanda telefonu tekrar getirirsin.

dj eşref

Üye
eger telefon acılmıyorsa telefonun cokmus demektır yazılım atmasını tam bılıyorsanın telefona ölü yazılım atın forumdada var nasıl yapılacagını detaylı acıklamalı yazıyor eger tam bılmıyorsanız yazılım atmasinı teknık servıse goturun onlar hallederler fıyatına gelince 10 yada 15 TL arası alıyorlar

semih3408

semih3408

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

----------Eklendi @ 02:25:28 ---------- Yazıldı @ 02:05:02 ----------

birşey soracağım phoenix scan product diyorum hiç bir şey çıkmıyor. flashing sekmesine tıklıyorum ama firmware uptade seçeneği yok?

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Ölü Flash Atılması Lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt