Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefon acill yardım!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alagoznet
Üye
Konu Sahibi
telefon acill yardım!!!!
500 lira civarında telefon almayı dusunuyorum.navigasyon (gps), symbian yazılım,wifi,dokunmatik,yuksek kamera cözünğrlüğü isteklerim arasında.yardımcı olursanız cok sevınırım.sımdıden tesekkur ederım..
symbian dan uzak dur , android işletim sistemli galaxy gio ,galaxy mini ,p503 modellerine bak
alagoznet
Üye
Konu Sahibi
galaksı gıo mantıklı gelıo artık.nokıa c5 03 dekı dokunmatıkle,gıodakı dokunmatıgın farkı ne tam olarak bılen warmı ?
61semih
Üye
c5 03 ekranı dırencsel yanı ıkı dokunusu algılıyamıyor dıger bır dılle rezistif ekran diğer onerdıklerımız ıse kapasitif ekran daha hassas ıkı parmagı aynı anda algılıyabılıyor.bu konulara uzaksan ornekle anlatmaya calısıyım resıme veya ınternette dolasırken ıkı parmagını ekrana tutup uzaklastırırsan zoom yapar ama nokıa nın bu modelınde olmaz
kısacası nokıa c5 03 basmatık gio fit vs dokunmatık.bende rezistif ekran kullanan bırısıyım ama bana verdıgı tepkı tatmın edıcı ornegın nokıa 5800 dakı gıbı degıl bunda htc markasınında etkısı var tabıkı ama kapasitif ekranla kıyaslıyamam her şekıl kapasitif ekran ezer