Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Media markt İSTANBUL
Yalnız LG'yi kimse sallamiyordu
ilyas_0177
Üye
Sınırları bilenler varmı?
gpu 78 batarya 49
bu normal sınır yani bu seviyede birşey olmaz iki kademe üste cıkarsa tehlike sinyalleri başlar (o seviyelere kolay kolay cıkmaz)
şayet işlemcide veya bord ta sorun yoksa cihaz reset atar veya ara ara kaygan ekranda takılmalar başlar.
işlemci veya bord ta hasar varsa (kullanıma) baglı , işlemci patlar veya catlar bu konumda batarya gücü işlemciye devrettigi icin batarya hasar görmez.
Print Screen
Üye
Batarya en az 40 derece üstüne çıktığı zaman telefon otomatikmen reset atar zaten işlemci patlaması çok zor
Reklamda bitiyo iş Türkiye'de ne bekliyosun ki geçen yaz festival alanında Skoda standındayım Superb için güzel bi fiyat almaya çalısıyorum ama o zaman da millet Reno standına yıgılmıstı