Tele Flash Atacağım Ancak OVI'den 30 TL ye Program Satın Aldım Sorun Olurmu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuatromen

Üye
    Konu Sahibi
Tele Flash Atacağım Ancak OVI'den 30 TL ye Program Satın Aldım Sorun Olurmu ?
Arkadaşlar OVI mağazadan kendi telefonuma 30 TL ödeyerek SPB Mobile Shell ve 6 TL ödeyerekte Thread SMS programını indirdim.

Ancak telefon hafızası çok dolduğu için ve UNSIGNED programlarını ne yapıp ettiysem bir türlü tele kuramadığım için , telime flash atıp CFW kurmayı düşünüyorum. CFW'yi kurduktan sonra yine OVI mağazaya kullanıcı adı ve şifremle girersem o satın aldığım programı tekrar satın almama gerek kalmadan yine telefonuma indirebilirmiyim ?

Yardımlarınız için teşekkür ederim , saygılarımla ...

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
spbnin kırılmış versiyonu var nette neden o kadar para verdin ki ?

kuatromen

Üye
    Konu Sahibi
spbnin kırılmış versiyonu var nette neden o kadar para verdin ki ?

Dostum anlatamadım sanırım , tele hiç bir şekilde UNSIGNED program yükleyemiyorum , Hack olmuyor Helloox2 denedim Just hack it denedim olmadı , Sertifika alayım dedim OPDA'nın sitesi çöktü diğer sitelerden sertifika aldım bu sefer programları kurarken "Yüklenemiyor,sertifika tarafından kısıtlanıyor" hatası aldım.

Bende parayı basıp indirdim programı. Ancak şimdi CFW kurmayı düşünüyorum telefonuma , tekrar satın almam gerekirmi programları ?

Lütfen sadece soruma cevap verin , iyi günler

ModderFurkan

Üye
Önce bi soru sorucam;telefonunda spb ve sms uygulaması kurulumu? bir de hafıza kartında install klasörüne bakar mısın programları oraya mı atmış.Ben pek ovi kullanmıyorm.bunlara vereceğin cevaplar doğrultusunda yardım edebilirim :oke:

s_uzun

s_uzun

Üye

tekrar indirebiliyomuşsun bunu bulmak 30 saniyemi aldı buraya konu açıp cevap beklemek eminim kat kat fazla zaman harcamana yol açtı :off: ayrıca o kadar para vermeseydin keşke parana yazık olmuş

'Patron

'Patron

Üye
FOrumda bir.oğu var dostum signedlerinide bulabilridin

kuatromen

Üye
    Konu Sahibi

tekrar indirebiliyomuşsun bunu bulmak 30 saniyemi aldı buraya konu açıp cevap beklemek eminim kat kat fazla zaman harcamana yol açtı :off: ayrıca o kadar para vermeseydin keşke parana yazık olmuş

Yardımınız ve emeğiniz için teşekkür ederim. Kuzenin 5800'ından Ovi mağazaya kendi kullanıcı adı ve şifremle girip baktığımda satın aldığım programları direk sorunsuz bir şekilde indirebiliyorum , hatta deneyip onun telefonuna kurdum SPB'yi bir sorun çıkmadı . Program tescillenmiş olarak gözüküyor :oke:

Yardımlarınız için teşekkür ederim

SilentOne

SilentOne

Üye
ö.deql xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt