Telden anna güncellemesi ile oviden güncelleme arasında ne farklar var?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nosferattu

Üye
    Konu Sahibi
Telden anna güncellemesi ile oviden güncelleme arasında ne farklar var?
Arkadaşlar ben telden güncelleme yaptım ve oyunlar yüklenmiyo yüklensede açılmıyo teli ing yapıp yüklesemde oyunlarda hatalar çıkıyo çalışmıyor.Bu neden oluyor ne yapmalıyım oviden tekrar annanın üstüne anna mı yükliycem telden anna güncellemesi 25 mb neden oviden güncelleme 250 mb bunu anlamadım ben fark nedir bana bi çözüm yolu gösterin yoksa genpaya gidip tekrar teli PR 1.2 ye getiricem annayı silecem hiç bi oyun doğru dürüst çalışmıyor pr 1.2 daha süperdi her oyunu açıyordu.Foruma bakıyom kimse şikayetçi değil bundan oyun problemi sadece bendemi var...

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38

nosferattu

Üye
    Konu Sahibi
tamamda benim tel n8 nasıl olacak

nosferattu

Üye
    Konu Sahibi
neden hackli atıyorumki bu anna orjinal değilmi niçin bu kadar bekledik annayı telden 25mb oviden neden 250 mb bu güncelleme?

Jerkez38

Jerkez38

Üye
neden hackli atıyorumki bu anna orjinal değilmi niçin bu kadar bekledik annayı telden 25mb oviden neden 250 mb bu güncelleme?
kardeş n8i bilmem ama c7nin ovi güncellemesindeki annada aynı. çok sorunu vardı ve çoğu kişide orjinal kullanmıyor artık.

nosferattu

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yapıcam şimdi pr 1.2 ye gerimi döneyim genpa yapar herhalde bunu

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
Jerkez38

Jerkez38

Üye
nasıl yapıcam şimdi pr 1.2 ye gerimi döneyim genpa yapar herhalde bunu
kendinde yapabilirsin istersen video var bakarak yaparsın. yok güvenenem dersen bu konuda uzman bi abi var ona söyliyeyim o yapsın

chakal58

chakal58

Üye
Ovi Suite'den yapılan güncelleştirme telefonunun tüm dosyalarını kapsar.

Daha açıklayıcı olursam, Windows'a format atıp baştan kurmak ile Yükseltme yapmak gibi düşünebiliriz. Belki arada dağlar kadar fark var ancak benzemekteler aynı zamanda.

Telefondan yaptığında sadece yeni çıkarılan dosyaları indirir ve var olanların üzerine ekler. Ancak Ovi Suite tüm yazılımı indirir ve yükler. Ancak Nokia Ovi Suite ile yeni telefonlarda (2010'dan beri) tam olarak format atmaya imkan tanımıyor. Yani yüklü uygulamaların silinmez ancak telefondan yüklemek gibi de olmaz.

Navifirm+ ile telefona ait yazılımı kendin indirir, Phoenix ile de kendin yükleyebilirsin; ancak garantiyi yakarsın. Anlamıyorlar ancak riski göze alacak olan sensin.

Önce Ovi Suite'den yüklemeyi dene, olmadıysa teknik servis yüklesin. Para isterlerse eğer kendin uğraş derim.

Biraz uzun oldu ama açıklayıcı olsun istedim. Kusuruma bakma.

nosferattu

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil.Yani demek istiyosunki fark var bence farktan dolayı oyunları açmıyo belki en iyisi oviden yüklemek değilmi

chakal58

chakal58

Üye
önemli değil.Yani demek istiyosunki fark var bence farktan dolayı oyunları açmıyo belki en iyisi oviden yüklemek değilmi
Mantıklı!Dediğim sıraya göre yap. Olmazsa diğer yolu dene.Önce Ovi Suite'i dene, olmazsa teknik servise götür; eğer ücret talep ederlerse birazcık uğraşı ile kendin yaparsın.Kolay gelsin şimdiden.

nosferattu

Üye
    Konu Sahibi
ben tele yaklaşık 1 saat önce format attım yani veri sil geri yükle yaptım.Hani annayı yükledikten sonra 2 güncelleme daha çıkıyor telde biri gerekli biri önemli onlar bende çıkmadı görünmüyor tel acayipleşti o 2 güncellemenin çıkması lazımdı çünkü daha öncede format atmıştım o güncellemeleride yapıyodum bu formattan sonra bu 2 gpncelleme çıkmadı gözükmüyor bu neyden kaynaklanıyor?

chakal58

chakal58

Üye
ben tele yaklaşık 1 saat önce format attım yani veri sil geri yükle yaptım.Hani annayı yükledikten sonra 2 güncelleme daha çıkıyor telde biri gerekli biri önemli onlar bende çıkmadı görünmüyor tel acayipleşti o 2 güncellemenin çıkması lazımdı çünkü daha öncede format atmıştım o güncellemeleride yapıyodum bu formattan sonra bu 2 gpncelleme çıkmadı gözükmüyor bu neyden kaynaklanıyor?
Bilemiyorum. :(

nosferattu

Üye
    Konu Sahibi
bilen varmı arkadaşlar bu nedir

chakal58

chakal58

Üye
Anladığım kadarıyla telefon üzerinden biçimlendirme yapmışsın. Yani buna biçimlendirme denirse. Bak şöyle söyleyeyim. Nokia'nın bize yasal olarak sunduğu yollarla telefonu güncelleştirebiliyoruz ama bize teknik servis ihtimalini silersek, eski sürümlere dönme imkanı tanımaz. Sistem dosyalarını güncelledin, onlar şu an zaten günceldir zannımca. Silinen program veya tema olunca "Yazılım güncelleştirmeleri"nde tekrar gözükür.

soldan

Üye
annayı oviden direk yüklersek,
opera çalışıyormu,
ben bankalara opera ile girebiliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt