Tel Yanması Sorunu Buldum Çözum Bulun :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Tel Yanması Sorunu Buldum Çözum Bulun :)
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/telefon-yaniyor-4-517834.html
Şu konudaki sorunun nedenı şarz olmasıymış. Dün batarya doldu tel hala taklıydı 4 saat falan takılı durdu baktım hiçbişey yok buz gibi telefon. Demekkı şarz olmasını engellemem lazım. Eskiden ilk takışta olmazdı şimdi takar takmaz şarz oluyor.Bunu durdurmam lazım bi çözum onerın diğer c5-03lerdemı böyle? cfw falan yapın çözum bulun yardııııııımmmmmm :vur :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
ben arkasına fan bağlamıştım bi ara :D (ciddiyim)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Benim Ki Isınmıyor 3.5G De 4,5 Saatte Şarj Oluyor Sonra Ekrana Uyarı Geliyor İşte Batarya Dolu Diye Sonra 1,2 Saat Daha Kullanıyorum Batarya Biraz Azalıyor Sonra Tekrar Takıyorum Tekrar Şarj Oluyor. Böyle Gidiyor :oke:

harwired

Üye
5800 var bende 2 saate doluyor.ısınma bir kac program aynı anda actgmda yapıyor ve int + oyun sürekli meşgul ednce şarz en fazla 12 saat gdıyor hic kulanmasam arama yaptgmda en fazla 5 gün gdiyor

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
5800 var bende 2 saate doluyor.ısınma bir kac program aynı anda actgmda yapıyor ve int + oyun sürekli meşgul ednce şarz en fazla 12 saat gdıyor hic kulanmasam arama yaptgmda en fazla 5 gün gdiyor
5800da usbden şarz yokki :hmmm

Ben napcam yav :vur bende neden hemen şarz oluyor.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
yaw hocu tamam jaleden boynuzlandın ama j harfine küsme be bu kadar.
şarz nedir kardeşşş :D

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
benım j tuşu çalışmıyo basılmıyo j ye ondan yani :(

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
2saat 3saat mi.benim tel 1saatte doluyor.benm telde mi anormallik var

SilentOne

SilentOne

Üye
5800 2 saate şarj oluyor 48 saat sarj gidiyor

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Telefon 2G Deyken Bi Yandan Da PC Ye Bağlıyken 4 Saatte Doluyor. 3.5G De Daha Fazla 4.5 veya 5 Saat Gibi Bi Sürede Doluyor...

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
ekran kartının fanını sök telefona tak
ben internete girerken öyle yapıyodum

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
benımkı 2 saatte şarJ oluyo .. ama sorunumua çözum bulamadınız :vur

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
beyler duzeldı gibi yav dunden berı sarzda oluyor ama ısınmıyor hadi Maşallah :D

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Benım sarj ne 1 saat ne 2 saatte doluyo 15 dk de fullenıyo. Bakın benden tavsıye batarya ısınırsa bozulur telı sarjda kullanmak ıstıyosanız alın bı dandık batarya sarjda kullanacagınız zaman takın dandık bataryayı bakın keyfınıze (: (:

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Benım sarj ne 1 saat ne 2 saatte doluyo 15 dk de fullenıyo. Bakın benden tavsıye batarya ısınırsa bozulur telı sarjda kullanmak ıstıyosanız alın bı dandık batarya sarjda kullanacagınız zaman takın dandık bataryayı bakın keyfınıze (: (:
hee tamam.

erdi_s

erdi_s

Üye

ondan sonra tel patlasın elsiz kalın :alkis

SilentOne

SilentOne

Üye
benim tel yazın çok ısınıyor yha

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Benim tel niye ısınmıyor sadece normal sarja takınca ısınıyor ekrana dokunulmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt