Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tel elimden düştü....:(
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim
Üye
Konu Sahibi
Tel elimden düştü....:(
arkadaşlar az önce tel elimden düştü ama çok şükür ekran a birşey olmadı. sadece kasasinda ufak çizikler var. ama çok gıcık duruyorlar. acaba kasasını değiştirebiliyormuyuz ? vede tahminen ne kadar a mal olur bana ? tel: htc wildfire s ...
furkey
Üye
değiştirilir tabii k ama bayağı zor bulursun wildfire s e. Anca servis yapar o da 100 lira civarı olur diye tahmin ediyorum...
Zamanında N78 telefonum vardı, Aynı şekilde düşünüp yan sanayi taktırmıştım. 1 hafta sonra yeni telefon almak zorunda kaldım.. Klavyesi ile kasa ayrı ayrı geldi elime. Kesinlikle yazık etme telefonuna derim. 1 ay önce de N8i kvk'ya gönderdim 110 liraya sıfır gibi yaptılar gönderdiler çok güzel oldu.. Velhasıl tavsiyem, herşeyin orjinali iyidir =)
mcnpl4
Üye
o ilk cizik milat oluyo ondan sonra telefonu daha rahat kullaniyosun. ben bisey olmasin diye nazik davrandigim telefonumu elimden ucup kenari yamulduktan sonra nerdeyse cekic niyyetine bile kullanmistim onemli olan ici diye avunuyodum