Tel elimden düştü....:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Tel elimden düştü....:(
arkadaşlar az önce tel elimden düştü ama çok şükür ekran a birşey olmadı. sadece kasasinda ufak çizikler var. ama çok gıcık duruyorlar. acaba kasasını değiştirebiliyormuyuz ? vede tahminen ne kadar a mal olur bana ? tel: htc wildfire s ...:hmmm

furkey

Üye
değiştirilir tabii k ama bayağı zor bulursun wildfire s e. Anca servis yapar o da 100 lira civarı olur diye tahmin ediyorum...

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
değiştirilir tabii k ama bayağı zor bulursun wildfire s e. Anca servis yapar o da 100 lira civarı olur diye tahmin ediyorum...

Yüz Lirada Verilmez ki bu telin kasasına yahu... yan sanayi yapsam o zaman garanti dışında kalma ihtimali var mı ? yada kasa iyi oturur mu ?

ByWorth

ByWorth

Üye
Yüz Lirada Verilmez ki bu telin kasasına yahu... yan sanayi yapsam o zaman garanti dışında kalma ihtimali var mı ? yada kasa iyi oturur mu ?

Garanti dışı kalır ve genelde güzel yapamıyolar. Muhakkak bi sıkıntısı oluyor, yazık etme telefonuna

enterneoll

enterneoll

Üye
100 tl oha dedim biraz insaf...

avcitalip

avcitalip

Üye
100 TL'ye kasa bulursan öp başının üzerine koy kardeş :evet: korkma birşey olmaz büyük ihtimalle :oke:

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
100 TL'ye kasa bulursan öp başının üzerine koy kardeş :evet: korkma birşey olmaz büyük ihtimalle :oke:

araştırdım kardeşim yüz lira ya varmış.. ama ben değiştirmeyeceğim öyle kalsın..:)

enterneoll

enterneoll

Üye
abi gümüş kaplama mı acaba kasa 100 tl ne ya galaxy s3 maximum 70 tl kasa :D

ByWorth

ByWorth

Üye
yazık etme diyorsun ama tel servise giderse 100 tl ye yazık olacak ..:s

- - - Eklendi - - -

Bunlar d a insaf ne gezsin

Zamanında N78 telefonum vardı, Aynı şekilde düşünüp yan sanayi taktırmıştım. 1 hafta sonra yeni telefon almak zorunda kaldım.. Klavyesi ile kasa ayrı ayrı geldi elime. Kesinlikle yazık etme telefonuna derim. 1 ay önce de N8i kvk'ya gönderdim 110 liraya sıfır gibi yaptılar gönderdiler çok güzel oldu.. Velhasıl tavsiyem, herşeyin orjinali iyidir =)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
o ilk cizik milat oluyo ondan sonra telefonu daha rahat kullaniyosun. ben bisey olmasin diye nazik davrandigim telefonumu elimden ucup kenari yamulduktan sonra nerdeyse cekic niyyetine bile kullanmistim onemli olan ici diye avunuyodum:ehe

Ali58_58

Ali58_58

Üye
dış kılıfla hallet işte en güzel yan sanayi :D

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt